CRVENO-BELO VEČE: Novosađani igraju za Svratište

(Foto: Nenad Negovanović, Olimpijski komitet Srbije)

U četvrtak će se na bazenu Slana bara u Novom Sadu održati crveno-belo veče, u okviru kojeg će se odigrati i revijalna utakmica između prvog tima Vojvodine i ekipe sastavlje od igrača koji su ponikli u ovom klubu. Manifestacija će imati humanitarni karakter, pošto se od posetilaca, koji neće kupovati ulaznice, očekuje da donesu odeću i kozmetiku za decu iz novosadskog Svratišta.

Direktor Vojvodine, Kolja Lazor, rekao je za Žurnal da su učešće potvrdili: Branislav Mitrović, braća Marko i Miloš Ćuk, Boris Vapenski, Srđan Vuksanović, Dušan Vasić, Miloš Miličić, Nemanja Matković, Igor Kovačević, a prisustvovaće i Nikola Rađen. Još uvek nije sigurno da li će u Novom Sadu biti i Duško Pijetlović, dok njegov brat Gojko neće moći. Tu će još biti i vaterpolistkinje, Jelena Vuković, Nada Mandić i Ana Prica.

Srećan sam što Vojvodina organizuje ovakvu manifestaciju i rado sam se odazvao, pre svega jer ima humanitarni karakter, a onda i zbog vaterpola i dece koja treniraju u klubu, u kojem sam i ja ponikao. Zbog dece ovo i radimo, njima će ova utakmica poslužiti kao pravi podsticaj da i dalje treniraju. Vaterpolo je mali sport i ovakve utakmice su potrebne zarad popularizacije. Ovako nešto bi trebalo da se organizuje svake godine i da se na taj način populariše vaterpolo, jer to je za dobrobit svih nas – rekao je za Dnevnik olimpijski šampion Branislav Mitrović, koji će, između ostalih, ulepšati ovu manifestaciju.

Meč počinje u 19 sati, a pre toga će posetiocima biti predstavljene sve selekcije novosadskog kluba, kao i igrači koji su nekada nastupali za Vošu.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.