Početna » Slajder » Eškert ponovo u Italiji, Obradović pojačao Trst

Eškert ponovo u Italiji, Obradović pojačao Trst

(Foto: Branislav T. Stojanović)
(Foto: Branislav T. Stojanović)

Posle četiri godine Nikoli Eškertu istekao je ugovor sa Crvenom zvezdom, a karijeru će nastaviti u Kvintu iz Đenove, novom italijanskom prvoligašu, prenosi Sportski Žurnal. Bivši juniorski, a povremeno seniorski reprezentativni sidraš tokom karijere je već igrao u Seriji A, kada je bio na pozajmici u Florenciji. Potom se vratio u Zvezdu, a prolećnu polusezonu proveo je u Šapcu.

Ovo je za mene je velika prilika. Iako sam već igrao u Italiji, ovo je sasvim drugačiji izazov, sa novim klubom, novim saigračima i novim motivom. Jedva čekam da počnu pripreme i utakmice. Očekujem dobru sezonu. U ekipi ima mnogo mladih i talentovanih igrača, i uveren sam da uz dobre treninge možemo da igramo dobar vaterpolo. Pred nama je težak zadatak, igraćemo u najjačoj, uz mađarsku, ligi na svetu – rekao je Eškert za sajt novog kluba.

U Italiji će i sledeće sezone igrati Dimitrije Obradović, koji je jedne sezone igrao sa Eškertom u Zvezdi. Nekadašnji vaterpolist Partizana u u prošloj sezoni igrao je za italijanskog drugoligaša Romu, a sada je pojačao Trst, koji nastupa u najvišem rangu takmičenja.

2 komentara

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.