Početna » Nacionalna selekcija » OGLASIO SE VUKČEVIĆ: Nisam odustao od Olimpijskih igara, to nije moja odluka

OGLASIO SE VUKČEVIĆ: Nisam odustao od Olimpijskih igara, to nije moja odluka

(Foto: David Damnjanović, Vaterpolo vesti)
(Foto: David Damnjanović, Vaterpolo vesti)

Posle izjave selektora Crne Gore, Vladimira Gojkovića, da centar te reprezentacije Nikola Vukčević nije spreman i da zbog toga neće putovati na Olimpijske igre, saopštenjem se oglasio i Vukčević, koji je demantovao Gojkovića i objasnio šta se dogodilo između njega i selektora na poslednjem treningu, posle kojeg je napustio pripreme

Čitajući tekst želim da uputim demanti na izjavu selektora, pozivajući se na etički kodeks novinara o tačnosti i objektivnosti informisanja. Nisam odustao od Olimpijskih igara! To nije bio moj izbor, niti moja odluka! Suočen sa neprimerenim ponašanjem selektora, prouzrokovanim mojom greškom, pa reakcijom, napustio sam bazen. Da pojasnim, uvek sam za kulturan i tolerantan dijalog, ali dolazim do zaključka da ga je u realnom okruženju jednostavno nemoguće postići. Moje igranje za reprezentaciju nikad nije bilo upitno i sa ovim želim da zaključim dalje polemisanje na ovu temu”, navodi se u saopštenju Vukčevića, a prenose Vijesti.

Vukčević je učestvovao na Olimpijskim igrama u Pekingu 2008. godine, kada je Crna Gora bila četvrta, a navijači ga pamte po golu u finalu Evropskog prvenstva, kada je Crna Gora u Malagi postala šampion Evrope.

Dodaj komentar

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Baner Srbija gace

Proizvodi

Proizvodi

Baner Srbija gace