Početna » Slajder » Ferencvaroš predstavio četiri velika pojačanja

Ferencvaroš predstavio četiri velika pojačanja

(Foto: fradi.hu)
(Foto: fradi.hu)

Klupska sezona završena je u subotu u Budimpešti, gde se igrao finalni turnir Lige šampiona, a upravo u glavnom gradu Mađarske Ferencvaroš je danas predstavio četiri velika pojačanja za narednu sezonu. Četvrtoplasirani tim mađarskog šampionata u narednoj sezoni biće jači za trio iz Solnoka – Stefana Mitrovića, Daniela Vargu i Norberta Madaraša, kao i za Balaša Širanjija, koji stiže iz španske Barselonete.

Srpski vaterpolista Živko Gocić najavio je u subotu da će više igrača napustiti Solnok, a već dva dana kasnije to je dobilo i zvaničnu potvrdu, pošto je Ferencvaroš doveo četiri igrača i tako najavio napad na tri trofeja. Tim iz Budimpešte u narednoj sezoni igraće u Kupu Evrope, gde je već sada jedan od favorita.

Stefan Mitrović je u sa Solnokom, u koji je stigao 2013. godine, osvojio dve titule i Kup Mađarske, a sa novim klubom potpisao je ugovor na dve godine. Španski centar Balaš Širanji rođen je u Budimpešti i ponikao je u Ferencvarošu, ali igra za reprezentaciju Španije od 2004. godine. On je takođe potpisao dvogodišnji ugovor, dok Norbert Madaraš parafirao na godinu dana, a Daniel Varga na tri.

Dodaj komentar

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.