Početna » Slajder » Juniorke na turniru u Izmiru

Juniorke na turniru u Izmiru

(Foto: waterpoloserbia.org)
(Foto: waterpoloserbia.org)

Ženska juniorska reprezentacija Srbije završila je dvodnevne pripreme sa selekcijom Hrvatske, pa je na redu turnir u Izmiru. Pored naše juniorske reprezentacije, učestvovaće seniorski klub iz Izmira, juniorske reprezentacije Turske i Rumunije, kao i juniori grčkog Vuljagmenija. Selektor Vladimir Bajković rekao je da su pripreme iskorišćene da se dodatno selektiraju mlađe igračice.

Pripreme, uz sparing sa Hrvaticama, za generaciju 97 iskorišćene su za dodatno selektiranje igračica rođene 2001, 2002. i 2003 godine, sa testiranjima tehničko fizičkog kapaciteta i psihološkog profila, koje će biti nastavljeno na kampu ovog leta od 15. do 24. jula. Turnir u Izmiru je provera stanja ekipe 97 u takmičarskoj formi. Idemo najviše zbog Vuljagmenija, da se tu malo oprobamo.

Na spisku su: Emilija Aleksandrović, Anđela Petrović, Kristina Mialdinović, Nada Mandić, Teodora Rudić, Nađa Novaković, Nina Josifović, Lara Luka, Anja Mišković, Janja Kaplarević, Isidora Damnjanović, Andrea Marković i Andrea Gašić.

Pored selektora Bajkovića u stručnom štabu su treneri Miloš Bradić i Đorđe Pejčić, kao i terapeut Aleksandra Bjedov.

Dodaj komentar

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.