Početna » Slajder » Dragana Ivković i Wind sport pripremaju letnji vaterpolo kamp

Dragana Ivković i Wind sport pripremaju letnji vaterpolo kamp

(Foto: Wind sport)
(Foto: Wind sport)

Danas je u prostorijama Wind Sport agencije održan koktel, kao i potpisivanje ugovora između kapitena ženske vaterpolo reprezentacije Dragane Ivković i PR agencije Wind Sport, koja će pružiti podršku u realizaciji prvog zajedničkog projekta „Dečijeg kampa za vodene sportove“ kao i svih narednih projekata.  Ovom događaju prisustvovali su mnogobrojni predstavnici medija i Wind Sport-a.

Pored aktivnog bavljenja vaterpolom Dragana razmišlja i o nastavku karijere van bazena. Ona vidi sebe kao nekoga ko može da prenosi znanje i iskustvo na mlađe generacije, što predstavlja dobru osnovu za početak razvijanja odnosa dece prema sportu i ljubavi prema vodenim sportovima. U celu priču Dragana je krenula sa saigračicama iz reprezentacije, Ivanom Ćorović i Vladanom Jovetić.

Želja nam je da rezultate koje postiže muška reprezentacija Srbije dočekamo i u ženskom vaterpolu, mada smo svesne da neće ići lako i da ništa ne može preko noći. Kampovi koje planiramo su sam početak popularizacije. Zahvaljujem se agenciji Wind sport na inicijativi za saradnju. Zajedno ćemo lakše ići ka postavljenom cilju – rekla je Ivkovićeva za Mondo i dodala:

Želimo da prenesemo deci svoja znanja i približimo ih sportu, pre svega vaterpolu i vodenim sportovima, jer smo godinama u tome. Da u njihovim životima bude više sporta, a manje televizije, sedenja za kompjuterom i igranja igrica.

(Foto: Wind sport)
(Foto: Wind sport)

Koncepcija kampa još nije do kraja postavljena, pa tako nisu poznati ni mesto i vreme održavanja.

– Zna se da će kamp biti mešovit, za devojčice i dečake, a termine ćemo uskladiti sa pripremama reprezentacije za Olimpijske igre, kako bi poznati vaterpolisti i druge javne ličnosti mogle da posete kamp i tako doprinesu njegovoj uspešnosti -pojasnio je Nikola Rađen, koji se ispred agencije „Wind sport“ uključio u organizaciju.

Gledaćemo da cena bude pristupačna, jer nam cilj nije zarada, već popularizacija. Da napravimo bazu, pa da posle vidimo šta ćemo. Ko prepozna našu želju za saradnjom, dobrodošao je – zaključila je Dragana Ivković, čije su reči, ipak, prvenstveno upućene čelnicima VSS.

Dodaj komentar

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.