Početna » Slajder » Zvezda nastavila da “melje”, prva pobeda Vojvodine

Zvezda nastavila da „melje“, prva pobeda Vojvodine

(Foto: Željko Damnjanović)
(Foto: Željko Damnjanović)

Ovog vikenda odigrane su sve tri utakmice četvrtog kola prvenstva Srbije za dame, a stanje na tabeli se nije mnogo promenilo. Crvena zvezda je lako stigla do nove ubedljive pobede, ovog puta protiv Novog Beograda 15:3. Vračar je savladao u Senti domaću ekipu sa 12:6, a Vojvodina je stigla do prvog trijumfa u sezoni pobedom protiv Taša 2000 14:11.

Na Tašmajdanu se pitanje pobednika nije ni postavljalo, bez obzira što su se sastale dve najbolje plasirane ekipe na tabeli. Crveno-bele su tokom celog meča igrale na visokom nivou i do kraja su uvećavale vođstvo protiv Novog Beograda. Na kraju je bilo 15:3, a najefikasnija je bila Jovana Pantović, koja je četiri puta zatresla mrežu. Dujovićeva je dodala tri gola, a po dva puta u strelce su se upisale Damnjanovićeva, Rudićeva i Jakovljevića. Isti učinak je imala Timotijevićeva iz ekipe Novog Beograda 011.

Vračar je do trijumfa u Senti stigao zahvaljujući odličnoj igri u prvih 16 minuta. Posle 4:1 u prvoj četvrtini, Vračar je nastavio da igra u istom ritmu, na poluvremenu je vodio 8:3 i meč je rutinski priveo kraju. Istakla se Miladinovićeva sa četiri gola, dok je kod domaćih prednjačila Pataki sa dva.

Vojvodina je u četvrtom kolu došla do prve pobede. Tokom prvog poluvremena vodila se izjednačena borba, da bi u trećem periodu Novosađanke serijom golova stigle do šest golova prednosti i nije im bilo teško da ih do kraja meča sačuvaju. Pet pogodaka postigla je Jelena Vuković, koja je bila najraspoloženija kod domaćih, a isti učinak na drugoj strani imala je Novakovićeva.

Prvenstvo Srbije za dame, 4. kolo

Crvena zvezda – Novi Beograd 011 15:3 (3:1, 4:1, 3:0, 5:1)
Senta Jordo – Vračar 6:12 (1:4, 2:4, 1:2, 2:2)
Vojvodina – Taš 2000 14:11 (3:3, 4:3, 6:1, 1:4)

Tabela: Crvena zvezda 12, Novi Beograd 7, Vračar 7, Taš 2000 3, Senta 3, Vojvodina 3.

Dodaj komentar

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Baner Srbija gace

Proizvodi

Proizvodi

Baner Srbija gace