Početna » Slajder » Nikola Dedović pojačao riječko Primorje

Nikola Dedović pojačao riječko Primorje

nikola-dedovic-sliema

Nikola Dedović je prošlog leta u Radnički stigao kao veliko pojačanje. Odlično je igrao, bio je najbolji igrač finalnog turnira Kupa Srbije, ali je pred kraj sezone napustio Kragujevac zbog teške finansijske situacije koja je zadesila klub. Zatim je otišao na Maltu, gde igra letnju ligu za Sliemu, a juče se dogovorio sa Primorjem iz Rijeke i uskoro će potpisati jednogodišnji ugovor sa opcijom da se posle produži na još godinu dana.

Dogovorio sam se sa Primorjem i potpisujem ugovor na godinu plus godinu. Sledeće sezone ću sigurno igrati za riječki klub, a postoji mogućnost da automatski nastavimo saradnju – rekao je Dedović za Sportski Žurnal, koji je preneo ovu informaciju.

baner-keel-vesti

Veliki broj igrača koji su prošle sezone igrali u Radničkom, već je pronašao nove klubove. Marko Ćuk, koji je takođe u toku sezone napustio Kragujevac, potpisao je za Ferencvaroš. U Mađarskoj će naredne godine igrati i Miloš Milčić i Marko Petković, novi igrači Miškolca. Dušan Marković će nastupati za Oradeu, Srđan Vuksanović za Dinamo iz Astrahana, a iskusni Aleksndar Ćirić je odmah posle finalne serije rekao da je završio karijeru.

Ništa bolja situacija nije u Zvezdi, koju su napustili kapiten Sava Ranđelović, braća Rašović, Aleksandar Njegovan, a uskoro bi mogli i ostali igrači.

Dodaj komentar

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.