Početna » Slajder » Kobešćak produžio ugovor sa Jugom

Kobešćak produžio ugovor sa Jugom

(Foto: jug.hr)
(Foto: jug.hr)

Dubrovački Jug objavio je na zvaničnom sajtu da će trener Vjekoslav Kobešćak, koji je pre nekoliko meseci stigao iz Mladosti i naredne sezone predvoditi ovu ekipu. Predsednik Juga, Luka Jakobušić i Kobešćak rekli su da je saradnja, na obostrano zadovoljstvo, dogovorena na tri godine.

– Vjeko nam je dao dimenziju koja nam u ovom trenutku kao klubu nedostaje. Zbog toga smo na tragu protekla tri meseca, a uz obostranu želju, dogovorili dugoročnu saradnju sa namerom i ciljem da Jug uz status koji ima, zauzme i takmičarski mesto koje zaslužuje – kazao je Jakobušić, dok je trener izjavio da će postaviti realne ciljeve.

– Zajedno slažemo ekipu, uz napomenu da imam slobodu izbora, naravno u okvirima koje klub može pratiti. Idemo u tri pravca i svaki od njih ima smisla i kao krajnji cilj ima tendenciju rasta uz razmišljanje unapred, a ne isključivo o ovoj sezoni koja je ispred nas. Postavićemo realne ciljeve i bićemo temeljni i stručni – uvek pazeći na rad u našoj školi vaterpola, regrutirajući igrače iz vlastitog pogona koji moraju biti temelj Juga. Slaganje ekipe može potrajati i celo leto, nećemo žuriti – kazao je zvanični sajt kluba Kobešćak, koji je prvo okupljanje zakazao već za početak jula.

Dodaj komentar

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.