Početna » Slajder » Solnok doveo prvo pojačanje i otvorio prelazni rok

Solnok doveo prvo pojačanje i otvorio prelazni rok

(Foto: vlv.hu)
(Foto: vlv.hu)

Iako sezona još uvek nije gotova, prelazni rok je praktično već počeo. U većini evropskih liga u toku su finalne serije, a krajem meseca nas očekuje ono najvažnije – finalni turnir Lige šampiona. Ipak, jedan od najboljih klubova u Evropi razmišlja i o narednoj sezoni.

Mađarski Solnok, jedan od učesnika završnog turnira Lige šampiona, doveo je prvo pojačanje. Bivši vaterpolista Vašaša, Ferencvaroša i Honveda, Filip Bencet, potpisao je trogodišnji ugovor sa ovim klubom i sledeće sezone pridružiće se Aleksiću, Gociću i Mitroviću.

Na drugoj strani, Marton Tot je potvrdio da posle završetka sezone napušta redove Solnoka, a ime njegovog narednog kluba još uvek nije poznato.

Sigurno je da i domaće klubove očekuje zanimljiv prelazni rok. Radnički je zbog finansijskih problema već ostao bez tri važna igrača, a verovatno će klub napustiti još nekoliko njih kada se završi finalna serija. Iz Crvene zvezde je letos otišlo 10 igrača, a na kraju tekuće sezone ugovori ističu Strahinji Rašoviću, Savi Ranđeloviću, Nikoli Eškertu, kao i većini igrača koji su se prošlog leta obavezali na jednogodišnju saradnju. Takođe, 38-godišnji Denis Šefik najverovatnije će ove godine završiti karijeru.

Ni u Partizanu nije mnogo bolja situacija, pošto će klub gotovo sigurno napustiti Dušan Mandić. Pitanje je da li će se mladi vaterpolista pridružiti Prlainoviću, Filipoviću i Pijetloviću u Pro Reku, ili će pojačati neki drugi klub.

2 komentara

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Baner Srbija gace

Proizvodi

Proizvodi

Baner Srbija gace