Početna » Slajder » Rašović: Regionalna liga ostavila pozitivan utisak

Rašović: Regionalna liga ostavila pozitivan utisak

(Foto: Luka Jovović)
(Foto: Luka Jovović)

Crvena zvezda je takmičenje u Triglav regionalnoj završila kao osmoplasirana ekipa u grupi za šampiona. Crveno-beli su slabije odigrali prvu fazu, pa su u drugu preneli samo tri boda. Kasnije su usledile dobre partije i puleni Dejana Savića su u jednom trenutku imali solidne šanse za fajnal-for. Ipak, na kraju su vezali nekoliko poraza i završili su kao poslednji.

Najbolji strelac Zvezde, Strahinja Rašović, dao je kratak komentar za Vaterpolo vesti.

Završili smo kao osmi, ali je jako mala razlika između petog, šestog, sedmog i osmog mesta. Na početku druge faze bili smo daleko ispod drugih ekipa i serijom dobrih partija smo ušli čak i u trku za fajnal-for – kazao je Rašović, koji je, takođe, rekao da je Jadranska liga na njega ostavila pozitivan utisak i da se nada da će liga biti još popularnija.

Jadranska liga na mene je ostavila veoma pozitivan utisak, ima i više nego kvalitetnih ekipa, što sam video tek kada sam se i ja takmičio u njoj. Puno znači razvoju i popularizaciji vaterpola, kao i samom razvoju igrača. Nadam se da će ova liga biti još popularnija – rekao je Strahinja i dodao da je po njegovom mišljenju Primorje favorit za osvajanje trofeja.

Ne bih nijednoj ekipi davao ulogu favorita, ali ako baš moram, neka to bude Primorje – zaključio je stariji od braće Rašović, a vaterpolista Partizana Nikola Jakšić na pitanje mogu li Kragujevčani da iznenade i da osvoje trofej rekao je:

– Ne znam, videćemo kako će se pokazati. Iskreno, mislim da najveće šanse ima Primorje.

Dodaj komentar

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Baner Srbija gace

Proizvodi

Proizvodi

Baner Srbija gace