Početna » Nacionalna selekcija » Reprezentativci razočarani posle sastanka sa VSS

Reprezentativci razočarani posle sastanka sa VSS

(Foto: Vojislav Petrovic)
(Foto: Vojislav Petrovic)

Vaterpolisti ne kriju nezadovoljstvo posle još jednog, po njima, neuspešnog sastanka sa čelnicima Saveza, predsednikom Miloradom Krivokapićem i izvršnim direktorom Zoranom Avramovićem. Nisu dobili nikakvo rešenje kako će im se isplaćivati zaostale nagrade.

Svaki put dobijemo neku nadu i na kraju ispadne da od toga nema ništa – gorko primećuje Slobodan Nikić.

Delfinima je jedino država na vreme isplaćivala premije. Za poslednje zlato, na EP u Budimpešti Savez nije ni planirao da ih nagradi.

U petak veče smo imali jedan u nizu sastanaka sa čelnicima VSS. Nažalost ništa se nije promenilo od susreta u Nišu, tako da mislim da je krajne vreme da se krene sa mrtve tačke, jer dolaze letnje obaveze, finale Svetske lige u Bergamu, SP u Kazanju i približavamo se olimpijskoj godini. Pričao sam i sa saigračima i nadamo da će se nešto najzad promeniti, da će neko prepoznati uspeh i rad vaterpolo reprezentacije – naglašava Nikić.

Ono što hrabri da je atmosfera u reprezentacija veoma dobra:

Sve smo podredili cilju, uspehu reprezentacije. Ovo može da nas poremeti kada dolazimo na mini pripreme i stalno slušamo neke priče. Svesni smo i stanja u državi i bili bi malo neukusno da mi, igrači nudimo rešenje. Ali, kada počnu pripreme na leto, kao i prošle godine, ovo se neće spominjati, jer želimo maksimalno da se skoncetrišemo na igre i utakmice.

(Izvor: Novosti)

3 komentara

  • Ali, kada počnu pripreme na leto, kao i prošle godine, ovo se neće spominjati, jer želimo maksimalno da se skoncetrišemo na igre i utakmice.

    lose razmisljanje jako lose

  • pa niste valjda mislili da će oni koji su doveli do Ć.Zvezdu i Partizan do prosjačkog staba Krivokapic i Avramovic rijesti ove probleme.Vazno je da oni putuju na svako takmicenje kao rukovostvo a probleme će rijesiti.Krivokapic je svog kuma Bajkovica postavio za selektora zenske vaterpolo reprezentacije.Prethodno mu je dok je rasformirao Zvijezdu dodijelio trosoban stan.Protiv Krivokapica postoje 20 krivicnih prijava nikome nista jer je u SNS.Samo naprijed!!!!

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.