Početna » Slajder » Milka Forcan kandidat za predsednika VSS ?

Milka Forcan kandidat za predsednika VSS ?

(Foto: milkaforcan.rs)
(Foto: milkaforcan.rs)

 

Posle ostavke Zorana Babića na mesto predsednika Vaterpolo saveza Srbije i godine u kojoj je VSS funkcionisao više bez prvom čoveka organizacije nego sa njim, u petak se u medijima pojavila vest da bi Milka Forcan mogla postati prva žena na čelu organizacije. Tu vest je preneo dnevni list Sport na internet stranici novosti.rs, a očekuje se da eventualna kandidatura bude jedna od glavnih sportskih tema u štampanim medijima u subotu. U VSS-u je za Vaterpolo vesti potvrđeno da su održani preliminarni razgovori, i da bi Milka Forcan mogla i zvanično postati kandidat.

U Vaterpolo organizaciji godina je počela smenom Velibora Sovrovića da bi potom mesto predsednika posle više od šest meseci bez prvog čoveka u oktobru preuzeo Zoran Babić. Ipak, šef poslaničke grupe Napredne stranke u Skupštini Srbije kratko se zadržao na funkciji u VSS i podneo je ostavku. Pre njegovog dolaska, i posle ostavke gotovo da nije bilo pravih kandidata koji bi se prihvatili posla u organizaciji koja je u lošoj finansijskoj situaciji.

Milka Forcan istakla se svojim poslovnim uspesima i sposobnostima u okviru kompanije Delta Holding u kojoj je radila od 1992. godine do 2010. kada ju je napustila sa mesta potpredsednika. Ona bi bila prva žena na čelu Vaterpolo organizacije u Srbiji, a i šire, a više o njenom angažmanu znaće se verovatno u danima posle praznika.

 

 

Jedan komentar

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Baner Srbija gace

Proizvodi

Proizvodi

Baner Srbija gace