Početna » Slajder » Udruženje vaterpolista na kongresu EU sportista u Atini !

Udruženje vaterpolista na kongresu EU sportista u Atini !

wpo-logo-aqua

Međunarodno udrženje vaterpolista (WPO) formirano početkom godine saopštilo je da će krajem meseca u Atini učetsvovati na Godišnjem sastanku udruženja Sportista Evropske unije koje okuplja udruženja profesinalnih sportista i sportskih sindikata iz 35 zemalja sa oko 25.000 članova. Po prvi put na tom sastanku će se naći i predtstavnici vaterpolo sporta, a ispred organizacije WPO u Atini će biti Alesandro Oliveiro i Džordž Repas.

 

eu-athletes-logo

 

 

WPO je neprofitno, međunarodno udruženje osnovano od strane profesionalnih igrača i partnera koji zajednjički deluju kao Osnivači organizacije.

Glavni cilj WPO-a je da postane zajednički međunarodni glas vaterpolo sportista, povećavajući solidarnost među vaterpolistima, razvijajući saradnju sa federacijama i pružajući podršku svojim članovima .

Među osnivačima WPO su proslavljeni vaterpolisti Antoni Azevedo, Andrija Prlainović, Felipe Perone, Miho Bošković, Gergelji Kiš, Maro Joković, Mauricio Felugo i Adam Deker. Za više informacija o udruženju, članstvu i ciljevima posetiti www.waterpoloplayers.org ili pratite Tvitter nalog @WPOofficial.

 

 

Dodaj komentar

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Baner Srbija gace

Proizvodi

Proizvodi

Baner Srbija gace