Početna » Slajder » Radnički Kon Tiki !

Radnički Kon Tiki !

Picture 004

Vaterpolo klub Radnički iz Kragujevca dobio je novog generalnog sponzora, turističku kompaniju Kon Tiki, pa će se u narednoj sezoni zvati Radnički Kon Tiki. Tim povodom u prisustvu predstavnika medija u prostorijama kluba na bazenu SC Park održana je konferencija za medije. Predsednik Kon Tikija Slobodan Mićić istakao je da je želja njegove kompanije da sarađuje i podrži uspešan klub i vaterpolo kao sport, i dodao da očekuje dobre rezultate u predstojećoj sezoni.

“ Kao tur operater uvek smo se trudili da svojim radom osvojimo i zavredimo priznanja. Rešili smo da to pokušamo kroz saradnju sa Radničkim i na polju sporta kao generalni sponzor kluba. Odlučili smo se na taj korak pre svega zato što je vaterpolo sport koji nas je proslavio u svetu i po kome smo prepoznatljivi. Ovo je jedan od način da se Kon Tiki oduži vaterpolu. To je sport koji motiviše i privlači omladinu i mislim da Radnički pored toga što je iz Kragujevca,  predstavlja ceo region Šumadije. Lično očekujem dobre rezultate i da u vitrine Kon Tikija dodamo i tri pehara koji će Radnički nastojati da osvoji ove sezone“, kazao je Mićić.

 

Picture 001

 

Sportski direktor Radničkog Jugoslav Vasović nakon potpisivanja ugovora istakao je da je zahvalan menadžmentu kluba zato što je omogućio saradnju.

“ Sportski deo Radničkog je vrlo zadovoljan zbog potpisivanja ugovora. Zahvalan sam menadžmentu kluba što je to omogućio, i mogu da kažem da ćemo mi napasti sva tri trofeja u predstojećoj sezoni“, rekao je Vasović.

Kapiten ekipe Filip Filipović istakao je da se nada da će Radnički putovati na proleće u Barselonu na završni turnir Lige šampiona.

“ Meni je veliko zadovoljstvo što ćemo sarađivati sa Kon Tikijem i Slobodanom Mićićem. Gledao sam njegove emisije od malih nogu, i verujem da ćemo i mi  biti zanimljivi dok budemo putovali i igrali utakmice. Nadam se da ćemo pod novim imenom putovati u Barselonu na F6″, rekao je kapiten Kragujevčana.

Kon Tiki će se tako kao generalni sponzor pridružiti krugu sponzora Kragujevčana koji ove sezone imaju visoke ambicije. Oni će u petak od 18.00 časova debitovati pod novim imenom u duelu sa Partizanom na otvaranju domaćeg prvenstva.

 

 

 

Dodaj komentar

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.