Početna » Slajder » Radnički i beogradski amateri za Anu Živković !

Radnički i beogradski amateri za Anu Živković !

Lopta crveni krst

 

 

Beogradska amaterska ekipa Pijani somovi u subotu će gostovati u Kragujevcu gde će na bazenu SC Park odigrati humanitarni meč sa ekipom Radnički B, a gledaoci će umesto kupovine ulaznice imati priliku da daju prilog za lečenja Ane Živković koja boluje od tumora ilijačne kosti i butnog mišića.

Saopštenje Radničkog:

U subotu, 31. avugsta, od 19.30 sati, na zatvorenom bazenu SC „Park“, u Kragujevcu, odigraće se humanitarni meč između B tima Radničkog i Amaterskog vaterpolo kluba Pijani somovi iz Beograda.

Ulaz će biti besplatan, a gledaoci će na ulazu moći da ostave prilog za Anu Živković, asistentkinju Filološko-umetničkog fakulteta u Kragujevcu, kojoj su potrebna novčana sredstva kako bi otputovala u Njujork na operaciju, uz posebne tretmane, koji bi joj omogućili izlečenje od teške bolesti tumora ilijačne kosti i butnog mišića. Do zakazanog termina ostalo je oko nedelju dana, a još uvek nisu prikupljena sva potrebna sredstva.

Akteri utakmice poručuju da će se boriti za svaki gol i da će svaki vaš prilog na ulazu biti znak borbe za Anino zdravlje.

Za više informacija kako možete pomoći Ani Živković možete pogledati ovde.

 

2 komentara

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.