Početna » Slajder » Polufinala F4 – šta kažu kladionice?

Polufinala F4 – šta kažu kladionice?

 

sports_betting, tiket kes

 

Sve je spremno za vetrpolo spektakl u Beogradu. U četvrtak od 12.00 časova biće održana konferencija za štampu svih timova u Hotelu M. Prethodnih dana predstavili smo Vam ekipe učesnike, očekivanja igrača i trenera, kao i organizatora. Svi se slažu u proceni da je dubrovački Jug favorit, i da nas na otvorenom bazenu na Banjici očekuje sjajna atmosfera. A šta kažu kladionice, kako oni vide šanse timova za uspeh u borbi za tron Evrope. U domaćim kladionicama vaterpolo F4 još uvek nije u ponudi, ali očekujemo da sutra odnosno na dan odigravanja utakmica one izađu sa svojim procenama. Jedna od najvećih svetskih kladionica bat-at-home.com izašla je sa procenom o šansama timova. Dakle, bet-at-home kao izrazitog favorita u prvom polufinalu vidi Jug na čiju pobedu je kvota samo 1,25 dok je na beogradske crno-bele kvota čitavih 5,20. Naravno, najviše novca može se zaraditi ako se meč završi nerešeno, u tom slučaju kvota je 7,20.

Parovi polufinala na Fjnal-foru Lige šampiona su Partizan – Jug od 17.00 časova, i Crvena zvezda – Barseloneta od 20.15.

U drugom polufinalnom duelu bet-at-home više šansi daje Crvenoj zvezdi, na čiju pobedu je kvota 1,45. Manje šansi za trijumf daje se Barseloneta na koju je kvota 3,45. U slučaju nerešenog rezultata kvota je 6,50. Dakle prema kladioničarima, a oni temeljno rade svoj posao, najviše šansi za finale imaju vaterpolisti Juga, potom sledi Crvena zvezda, pa Barseloneta a najmanje šanse ima Partizan.

Nadamo se da će i domaće kladionice izaći sa ponudom za vaterpolo mečeve, a do tada zainteresovani mogu da pokušaju da nadmudre procenu bet-at-home kladionice na njihovoj internet stranici koja ima izdanje i na srpskom.

 

 

 

Jedan komentar

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.