Početna » Slajder » Čavić i Radnički za buduće šampione !

Čavić i Radnički za buduće šampione !

(Foto: VK Radnički)
(Foto: VK Radnički)

 

Pre nešto više od  godinu dana krenuo je sa radom zatvoreni bazena Sportskog centra ‘ Park’, što je omogućilo Kragujevčanima da počnu sa razvojem vodenih sportova. Ipak, ko je mogao da očekuje da će nekoliko meseci kasnije u Kragujevcu postojati dva vrlo ozbiljna kluba vodenih sportova VK Radnički i Plivački klub ‘ Akademija Milorad Čavić’. Kragujevački vaterpolisti već napadaju domaće i evropske trofeje, a najavljena saradnja sa plivačkim šampionom Čavićem će dodatno pomoći velikom broju mladih Kargujevčana koji se bave plivanjem i vaterpolom da postanu vrhusnki sportisti, i asovi u bazenu. Tim povodom VK Radniči saopštio je u utorak neke detalje saradnje.

Najmlađi vaterpolo klub u Srbiji, Radnički iz Kragujevca, i prva srpska plivačka akademija, Plivački klub „Akademija Milorad Čavić“, postigli su dogovor o saradnji.

 Ova dva kluba rade pod krovom zatvorenog bazena kragujevačkog Sportskog centra „Park“, pa je saradnja došla kao logičan sled događaja.

Neki od najboljih svetskih vaterpolista i trenera i najbolji srpski plivač svih vremena uzajamno će se pomagati, razmenjivati iskustva i osmišljavati buduće projekte, a sve u cilju unapređenja vodenih sportova u Kragujevcu.

 Trofejni trener Radničkog, Dejan Udovičić, i proslavljeni plivač, Milorad Čavić, otkrili su da je dogovorena dugogodišnja saradnja, na veliko obostrano zadovoljstvo.

 

 

Dodaj komentar

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.