Početna » Slajder » Osipa se Debrecin, protivnik Radničkog u polufinalu EK

Osipa se Debrecin, protivnik Radničkog u polufinalu EK

(Foto: vlv.hu)
(Foto: vlv.hu)

 

 

Rival Radničkog iz Kragujevca u polufinalu Evropa Kupa mađarski Debrecin zbog finansijskih problema počeo je da se osipa i veliko je pitanje u kom će sastavu stići u sredu Kragujevca na prvi duel polufinala. Zvezda tima italijanski reprezentativac Aleks Đorđeti koji je letos stigao u ekipu je pred izlaznim vratima, a da li će odlični strelac biti sa ekipom u sredu sazneće se dan ranije, kada predsednik kluba Tamaš Varga izađe sa saopštenjem.  Prema nekim informacijama zbog neizmirenih obaveza od strane Debrecina, klub je već napustio nekadašnji centar Partizana Miloš Korolija koji se vratio u Beograd i trenira sa crno-belima.

Iz istih izvora saznajemo da reprezentativni golman Srbije Branislav Mitrović koji čuva mrežu Debrecina, ostaje u klubu kako bi zadržao formu i pripremio se za nastup na Svetskom prvenstvu u Barseloni krajem jula. Iz istih motiva Saša Mišić kandidat za crnogorsku reprezentaciju ostaje u timu.

Ukoliko Đorđeti napusti Debrecin on već ima ponudu Solnoka u kome igraju Milan Aleksić i Živko Gocić. Ostaje da sačekamo utorak kada će se tim obratiti i zvaničnim saopštenjem.

Problemi Debrecina samo su nastavak finansijskih problema koji potresaju vaterpolo. Zbog loše finansijske situacije golman Srbije Gojko Pijetlović želeo je da napusti Ferencvaroš, ali je ipak ostao u timu kako bi imao priliku da brani jer nije mogao da se vrati u domaće prvenstvo. Izgleda da će se u sličnoj situaciji naći i reprezentativni kolega Branislav Mitrović.

 

 

 

 

Dodaj komentar

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Baner Srbija gace

Proizvodi

Proizvodi

Baner Srbija gace