Početna » Nacionalna selekcija » Nemanja Ličanin odredio sastav za Svetsko prvenstvo za kadete

Nemanja Ličanin odredio sastav za Svetsko prvenstvo za kadete

Vaterpolo reprezentacija Srbije 2008 EP Malta
(Foto: Nataša Managa / VK Šabac)

U utorak, 18. juna, na Malti počinje Svetsko prvenstvo za vaterpoliste do 16 godina, a selektor reprezentacije Srbije, Nemanja Ličanin, odredio je spisak igrača za to takmičenje. Srbija je u grupi A, sa Kinom, Peruom i Kolumbijom.

U sastavu su: Mihailo Gošić (Sava), Luka Muksinović (Vojvodina), Luka Urošević (Sava), Luka Drobnjaković (Vojvodina), Uroš Rahpejma (Banjica), Strahinja Arsenović (Sava), Luka Anđelić (Banjica), Nikola Pavlović (Sava), Viktor Vasić (Sava), Luka Vojinović (Sava), Vuk Vasiljević (Banjica), Andrej Mićić (Sava), Strahinja Nešković (Banjica), Miroslav Jakovljević – Jugović (Sava) i Uroš Munćan (Novi Beograd).

U stručnom štabu su selektor Nemanja Ličanin, treneri Đorđe Popović i Dejan Božić, doktor Miodrag Nastić, i tim lider Goran Čanković, kao i sudija Rastko Prlić.

Tradicija je da uvek idemo na najviši plasman. Na turniru će biti sedam reprezentacija od kojih svaka svaku može da pobedi. Naš veliki ispit bi trebalo da bude duel sa Mađarima, evropskim prvacima u četvrtfinalu – rekao je selektor Ličanin.

Vaterpolo vesti WebShop

Dodaj komentar

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Baner mornarska

Proizvodi

Proizvodi

Baner Srbija gace