Početna » Nacionalna selekcija » Srpski vaterpolisti na turniru u Budimpešti, rivali Mađarska, Rumunija, Španija i Nemačka

Srpski vaterpolisti na turniru u Budimpešti, rivali Mađarska, Rumunija, Španija i Nemačka

Srbija - Grčka, polufinale SP
(Foto: Albert ten Hove /
Orange Pictures / Vaterpolo savez Srbije)

Vaterpolo reprezentacija Srbije učestvovaće od 18. do 21. decembra na E-ON Kupu u Budimpešti, a rivali će biti Mađarska, Nemačka, Španija i Rumunija.

Na spisku selektora Uroša Stevanovića nalazi se devetneast igrača, dok su zbog povreda izostali Branislav Mitrović, Sava Ranđelović, Đorđe Lazić, Nikola Jakšić i Đorđe Vučinić.

Na spisku za turnir u Budimpešti su: Radoslav Filipović (Oradea), Vladimir Mišović (Crvena zvezda), Nemanja Ubović ( Vuljagmeni), Nemanja Vico ( Primorac), Bogdan Gavrilović (Radnički), Petar Jakšić (Partizan), Radomir Drašović (Novi Beograd), Luka Pljevančić (Radnićki), Strahinja Rašović (Vašaš), Marko Radulović (Novi Beograd), Vasilije Martinović (Novi Beograd), Dušan Mandić (Ferencvaroš), Viktor Rašović (Nojzi la Sek), Filip Janković (Radnički), Nikola Lukić (Novi Beograd), Marko Radović (Crvena zvezda), Vuk Milojević (Crvena zvezda), Marko Dimitrijević (Partizan) i Luka Gladović (Partizan).

Srbija se u ponedeljak od 19 sati sastaje sa Nemačkom, dan kasnije je rival Rumunije u devet sati ujutru, potom se u sredu od 20 časova igra sa domaćom Mađarskom, a turnir se zatvara utakmicom protiv Španije, u četvrtak od 17:30.

Raspored turnira E-ON Kup (Budimpešta)

Prvi dan (18.12.2023.)

Mađarska – Španija (17:30)
Srbija – Nemačka (19:00)

Drugi dan (19.12.2023.)

Srbija – Rumunija (09:00)
Mađarska – Rumunija (17:30)
Španija – Nemačka (19:00)

Treći dan (20.12.2023.)

Španija – Rumunija (18:30)
Mađarska – Srbija (20)

Četvrti dan (21.12.2023.)

Rumunija – Nemačka (09:30)
Srbija – Španija (17:30)
Mađarska – Nemačka (19:00)

Vaterpolo vesti WebShop

Dodaj komentar

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Baner mornarska

Proizvodi

Proizvodi

Baner Srbija gace