Početna » Nacionalna selekcija » Uroš Stevanović odredio spisak igrača za pripreme i turnir u SAD

Uroš Stevanović odredio spisak igrača za pripreme i turnir u SAD

Turnir SAD 2022
(Foto: www.facebook.com/USAWP)

Savezni selektor vaterpolo reprezentacije Srbije, Uroš Stevanović, napravio je jednu izmenu u odnosu na ranije objavljeni sastav koji će 25. decembra otputovati na pripreme i turnir u SAD. Umesto Nikole Lukića na spisku je Ognjen Stojanović, a Dušan Mandić po ranijem dogovoru sa selektorom neće putovati na pripreme. 

Reprezentaciju će predstavljati: Branislav Mitrović (Vašaš), Lazar Dobožanov (Radnički), Radoslav Filipović (Novi Beograd), Nikola Jakšić (Novi Beograd), Sava Ranđelović (Vašaš), Radomir Drašović (Novi Beograd), Luka Pljevančić (Radnički), Nemanja Ubović (Ferencvaroš), Nemanja Vico (Radnički), Đorđe Lazić (Breša), Đorđe Vučinić (Novi Beograd), Vuk Milojević (Crvena zvezda), Filip Janković (Radnički), Strahinja Rašović (Novi Beograd), Marko Radulović (Radnički), Ognjen Stojanović (Šabac), Marko Dimitrijević (Partizan) i Vasilije Martinović (Novi Beograd).

Na turniru u Luisvilu i Dalasu igraće još reprezentacije SAD i Španije, a turnir će biti dvokružan od 28. do 30. decembra, odnosno od 1. do 3. januara.

Pred nama je prvo okupljanje posle Evropskog prvenstva u Splitu. Očekuje nas dvokružni turnir sa Amerikancima i Špancima. Konačno ćemo biti zajedno, imaćemo malo vremena da radimo i uspostavljamo sistem za ono što nas očekuje u narednoj godini – rekao je selektor Uroš Stevanović.

Dodaj komentar

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Baner Srbija gace

Proizvodi

Proizvodi

Baner Srbija gace