Početna » Nacionalna selekcija » Srpski vaterpolisti od ponedeljka do srede na turniru sa Hrvatskom, Grčkom i Italijom

Srpski vaterpolisti od ponedeljka do srede na turniru sa Hrvatskom, Grčkom i Italijom

Vaterpolo reprezentacija Srbije SP Segedin 2022
(Foto: waterpoloserbia.org)

Posle priprema u Trebinju, vaterpolo reprezentacija Srbije putuje u nedelju na Sardiniju, na turnir koji će se održati od 8. do 10. avgusta, a selekcija Dejana Savića igraće protiv Hrvatske, Grčke i Italije.

Imali smo odlične uslove za rad. Odigrali smo i prijateljski susret sa Crnom Gorom, a rezultat 16:16, odnosno 20:19 posle peteraca za Crnu Goru sve govori. Nastavljamo sa radom – rekao je selektor Dejan Savić.

Od igrača koji su bili u Trebinju na Sardiniju neće putovati golman Mišović, zatim Branković i Milojević. U Beogradu se oporavljaju od povrede Jakšić i Lazić.

Za Srbiju će na turniru igrati: Dimitrije Rističević (Panatinaikos) Lazar Dobožanov (Radnički),Sava Ranđelović (Vašaš), Radomir Drašović (Novi Beograd), Luka Pljevančić (Radnički), Đorđe Vučinić (Novi Beograd), Dušan Mandić (Novi Beograd), Viktor Rašović (Novi Beograd), Nikola Lukić (Radnički), Nemanja Vico (Radnički), Petar Velkić (Ortiđa), Bogdan Gavrilović (Radnički), Strahinja Rašović (Novi Beograd), Ognjen Stojanović (Šabac), Marko Radulović (Radnički) i Vasilije Martinović (Novi Beograd).

Dodaj komentar

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.