Početna » Nacionalna selekcija » Srpski vaterpolisti nastavljaju pripreme u Trebinju, Savić pozvao 19 igrača

Srpski vaterpolisti nastavljaju pripreme u Trebinju, Savić pozvao 19 igrača

(Foto: Slobodan Sandić, waterpoloserbia.org)

Savezni selektor reprezentacije Srbije, Dejan Savić,  odredio je kandidate za reprezentaciju koji će u utorak otputovati na pripreme u Trebinje.

Nastavljamo sa radom po planu, ogroman je posao pred nama I svi moraju da budu u pogonu. Imamo neke rovite igrače poput Jakšića I Lazića za koje smo procenili da je bolje da se pripremaju I oporave u Beogradu. Gotovo je izvesno da ćemo 6.avgusta odigrati zvaničnu utakmicu sa Crnom Gorom. Posle Trebinja odlazimo na Sardiniju gde ćemo igrati na turniru sa Italijom,Hrvatskom I Grčkom – ponovio je plan rada Dejan Savić.

U Trebinje putuju: Dimitrije Rističević (Panatinaikos), Lazar Dobožanov (Radnički), Vladimir Mišović (Crvena Zvezda), Sava Ranđelović (Vašaš), Radomir Drašović (Novi Beograd), Luka Pljevančić (Radnički), Đorđe Vučinić (Novi Beograd), Dušan Mandić (Novi Beograd), Viktor Rašović (Novi Beograd), Nikola Lukić (Radnički), Nemanja Vico (Radnički), Petar Velkić (Ortiđa), Bogdan Gavrilović (Radnički), Strahinja Rašović (Novi Beograd), Ognjen Stojanović (Šabac), Marko Radulović (Radnički), Vasilije Martinović (Novi Beograd), Vuk Milojević (Crvena zvezda) i Filip Branković (Radnički).

Dodaj komentar

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.