Početna » Nacionalna selekcija » Juniori u finalu Mediteranskih igara

Juniori u finalu Mediteranskih igara

Srbija tim Mediteranske igre 2004 Oran
(Foto: waterpoloserbia.org)

Mlada reprezentacija Srbije savladala je Italiju 8:7 u polufinalu Mediteranskih igara u Oranu i igraće sutra u četvrtak od 1 časova za zlato protiv Crne Gore koja je pobedila Španiju 10:9.

Delfini su veoma dobro otvorili meč.prednost na poluvremenu je iznosila  četiri gola (5:1). Azuri su dobili treći period 4:1 i došli samo na gol zaostatka.

Pogocima Dimitrijevića, Kojića i Gavrilovića imala je Srbija i plus tri u poslednjoj četvrtini. Urbinati je sa dva gola učinio završnicu zanimljivom jer je Srbija u poslednjih 90 sekundi ušla sa samo plus jedan (8:7). Imali su Italijani priliku da izjednače, ali je Taramasko bio neuspešan.

Srbija – Italija 8:7 (3:1, 2:0, 1:4, 2:2)

Gradski bazen u Oranu, Sudije Spanudis i Tajlan, Igrač više Srbija 10 (5), Italija 12 (5), Peterci Srbija 1 (1), Italija 1 (1)

SRBIJA: Virijević, Pajković, Maraš 1, Dimitrijević 2, Gavrilović 2, Kojić 1, Anđelić, Poznanović, Urošević 1, Kovačević 1, Brešćanski, Stanić, Radulović, Trener Stevanović

ITALIJA: Vale, Kora 1, Bragantini, Kamarota, De Simon 2, Neni, Nuco, Rokino, Đakomone, Kazanova, Taramasko 3, Urbinati 1, Valenca, Trener Angelini

Dodaj komentar

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.