Početna » Nacionalna selekcija » Vaterpolisti dobili generalnog sponzora: Lidl stao uz Vaterpolo savez Srbije!

Vaterpolisti dobili generalnog sponzora: Lidl stao uz Vaterpolo savez Srbije!

Lidl sponzor reprezentacije Srbije
(Foto: Vaterpolo vesti)

Vaterpolo reprezentacija Srbije posle pet i po godina ponovo ima generalnog sponzora, pošto je poznati trgovinski lanac Lidl stao uz Vaterpolo savez Srbije.

Iako zvuči neverovatno, srpski vaterpolisti od početka 2017. godine nisu imali generalnog sponzora, iako su u tom trenutku bili olimpijski, svetski i evropski šampioni. Međutim, kompanija Lidl Srbija je prepoznala dobre rezultate srpskih vaterpolista i rad Vaterpolo saveza, te je odlučila da podrži najtrofejniji srpski sport.

Tim povodom, danas je u Beogradu održana konferencija za medije, na kojoj su se novinarima obratili direktor Lidla u Srbiji, Dragan Čigoja, potom predsednik Vaterpolo saveza Viktor Jelenić i selektor srpskih vaterpolista, Dejan Savić, koji se već neko vreme pojavljuje u promotivnim kampanjama ovog, sve popularnijeg, trgovinskog lanca.

Različitim aktivnostima podržavamo ono što je autentično i odslikava kvalitete Srbije, pa je partnerstvo sa vaterpolistima naš prirodni izbor. Pored toga što su najtrofejniji ekipni sport, njihovi nastupi promovišu dodatne vrednosti, stvaraju osećaj jedinstva i ponosa, i zbog toga želimo da pomognemo da se ovaj sport približi što većem broju ljudi, posebno mladima – izjavio je Dragan Čigoja, generalni direktor kompanije Lidl Srbija.

Tokom ugovornog perioda, do kraja 2023. godine, Lidl će biti generalni sponzor svih nastupa muške i ženske A reprezentacije.

Ovo je veoma važan dan za Vaterpolo savez Srbije. Prvi put u našoj trofejnog istoriji dobili smo Generalnog sponzora ove veličine i značaja, a podrška koju nam je Lidl pružio predstavlja veliku sigurnost i dodatni podstrek da u budućnosti ostvarujemo rezultate koje javnost očekuje od nas – izjavio je Viktor Jelenić, predsednik Vaterpolo saveza Srbije.

Ova saradnja pokazala je dve stvari. Prvu – da je Vaterpolo savez Srbije konačno dobio ogromnu pažnju i podršku kakvu svojim rezultatima zaslužuje i drugu – da je kompanija Lidl Srbija, po mom mišljenju, ovim sponzorstvom potvrdila da u svom strateškom poslovanju i biranju partnera ne pravi greške – napomenuo je Savić.

Događaju su prisustvovali srpski reprezentativci, kako aktuelni, tako i oni koji su se prošlog leta oprostili od nacionalne selekcije, Milan Aleksić, Sava Ranđelović, Strahinja Rašović, Duško Pijetlović i Stefan Mitrović, koji je nedavno izabran za potpredsednika Vaterpolo saveza Srbije.

Dodaj komentar

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Baner Zinzino

Proizvodi

Svetsko prvenstvo u Mađarskoj

Grupa A
SelekcijaUPNIGRB
Mađarska3300+226
Crna Gora3201+124
Gruzija3102-12
Brazil3001-330
Grupa B
SelekcijaUPNIGRB
Grčka3210+195
Hrvatska3210+125
Japan3102-182
Nemačka3003-130
Grupa C
SelekcijaUPNIGRB
Španija3300+456
Italija3201+214
Južna Afrika3102-392
Kanada3003-270
Grupa D
SelekcijaUPNIGRB
Srbija3300+246
SAD320104
Australija3102+42
Kazahstan3003-380