Početna » Transferi » Igor Milanović na klupi Novog Beograda?

Igor Milanović na klupi Novog Beograda?

Igor Milanovic
(Foto: Starsport©)

Jedan od najboljih igrača svih vremena, Igor Milanović, biće uskoro postavljen za trenera Novog Beograda, piše grčki portal AquaFeed24.com, a u izvor ne treba sumnjati s obzirom da jedan grčki reprezentativac, Angelos Vlahopulos, već igra za Novi Beograd, a u narednoj sezoni će mu se pridružiti još jedan saigrač iz reprezentacije, Dimitrios Skumpakis.

Domaćin finalnog turnira Lige šampiona pre mesec dana je ostao bez trenera, pošto je Vladimir Vujasinović, nezadovoljan igrom i rezultatima, podneo ostavku. Klub je u svojim redovima pronašao prelazno rešenje, ekipu je preuzeo iskusni strateg Dejan Jovović i to je donelo dobre rezultate. Međutim, Jovović je u klubu bio zadužen prvenstveno za rad sa mlađim kategorijama, pa je uprava Novog Beograda nastavila da traži rešenje, odnosno trenera koji će moći da izvuče maksimum iz ovog sastava.

Milanović je trenersku karijeru počeo u Partizanu, sa kojim je 2011. godine osvojio titulu prvaka Evrope. Potom je predvodio turski Galatasaraj, italijanski Pro Reko, sa kojim je takođe osvojio Ligu šampiona. Radio je zatim u Valjevu, bio je trener Crvene zvezde, ali se na kraju vratio na Banjicu, gde je vodio brigu o mlađim kategorijama.

Novi Beograd trenutno zauzima drugo mesto u grupi A Lige šampiona, dok je u Super ligi prvi na tabeli uprkos nedavnom porazu od Crvene zvezde.

Dodaj komentar

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.