Početna » Video » Podkast “Pod kapicom“: Miloš Ćirić (VIDEO)

Podkast “Pod kapicom“: Miloš Ćirić (VIDEO)

U 73. epizodi podkasta „Pod kapicom“ gost je bio Miloš Ćirić, pomoćni trener u stručnom štabu slavnog Pro Reka, gde je već godinama zadužen i za rad sa mlađim kategorijama.

Kao i brat Stefan, koji trenutno predvodi francuski Noazi La sek, rano je završio igračku i započeo trenersku karijeru. Ćirići, inače blizanci, učili su od Nenada Manojlovića, braće Dejana i Darka Udovičića, odnosno Dejana Savića i Vladimira Vujasinovića.

Stefan je dugo bio pomoćni trener u stručnom štabu reprezentacije Srbije, predvodio je i Partizan, a od leta 2020. godine je na klupi francuskog kluba. Miloš je takođe bio na Banjici, predvodio je i juniorsku reprezentaciju Srbije, a 2016. se zajedno sa Vujasinovićem preselio u Italiju, odnosno Pro Reko. Dve godine su radili zajedno, da bi potom Vujasinović napravio pauzu u trenerskoj karijeri, a klub je po svaku cenu želeo da zadrži Ćirića, koji je sa mlađim kategorijama krenuo od nule, a klub danas ima respektabilnu bazu mladih vaterpolista i nedavno je postao šampion u kategoriji igrača do 16 i 18 godina, što je izuzetno teško u Italiji, koja ima veliki broj razvijenih klubova. Prethodnog leta Sandro Sukno je postavljen za trenera seniorske ekipe, a Ćirića je izabrao za pomoćnika.

Dodaj komentar

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.