Početna » Domaća takmičenja » U Novom Sadu i Rijeci turniri Regionalne lige

U Novom Sadu i Rijeci turniri Regionalne lige

Vojvodina 2021 2022
(Foto: VK Vojvodina)

Na bazenima u Rijeci i Novom Sadu od četvrtka do nedelje igraće se turniri Regionalne A1 lige, što je zvaničan naziv drugog ranga takmičenja od ove sezone, dok sledeće nedelje počinje i Premijer liga, odnosno nekadašnja A1 liga, u kojoj učestvuje po pet klubova iz Srbije i Hrvatske, odnosno tri iz Crne Gore.

U nižem rangu takmičenja učestvuje 12 klubova, po pet iz Srbije i Hrvatske, odnosno po jedan iz Crne Gore i Slovenije. U Novom Sadu će igrati Vojvodina, Zadar 1952, Proleter, Zemun i Triglav, dok je OVK POŠK odustao od takmičenja. Sa druge strane, Rijeka ugostiti Valis, Kataro, Nais, Medveščak, Primorje i KPK sa Korčule.

U Novom Sadu se u četvrtak u prvom kolu sastaju: Proleter – Zadar (17:00) i Vojvodina – Triglav (20:40), dok će na početku turnira u Rijeci igrati: Valis – Kataro (17:00), Nais – Medveščak (18:50) i Primorje – KPK Korčula (20:40). U subotu će biti odigrano još 12 utakmica, a u subotu i nedelju po šest.

Sledeće nedelje, odnosno 24. aprila, u Beogradu i Splitu počinje Premijer liga. Na turniru u organizaciji Novog Beograda pored domaćina će igrati još Partizan, Šabac, Budva, Jadran Herceg Novi, Jug i Mladost iz Zagreb, dok će u Splitu igrati domaći Jadran, Solaris, Crvena zvezda, Mornar, Radnički i Primorac.

Dodaj komentar

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Baner Srbija gace

Proizvodi

Proizvodi

Baner Srbija gace