Početna » Transferi » Miroslav Perković u pregovorima sa Novim Beogradom: Bilo bi od velikog značaja za sve

Miroslav Perković u pregovorima sa Novim Beogradom: Bilo bi od velikog značaja za sve

Miroslav Perkovic
(Foto: waterpolo.hu)

Mladi 20-godišnji centar Crne Gore, Miroslav Perković, u pregovorima je sa Novim Beogradom, pišu Vijesti. Talentovani vaterpolista, rođen 2001. godine, predstavljao je Crnu Goru na Olimpijskim igrama u Tokiju, a u razgovoru za Vijesti je rekao da bi voleo da pojača Novi Beograd i da bi to bilo od velikog značaja za sve, njegov sadašnji klub, Primorac, Crnu Goru, kao i sam Novi Beograd, koji je definitivno napravio tim za osvajanje evropske titule.

–  Iskreno, volio bih da nastavim karijeru u Novom Beogradu. Interesovanje postoji, kontakti su uspostavljeni, nadam se da će na kraju biti postignut dogovor na zadovoljstvo svih strana. Smatram da bi moj prelazak u Novi Beograd bio od velikog značaja i interesa, kako za mene, tako za Kotor i Primorac, tako i za crnogorski vaterpolo i sam Novi Beograd – rekao je Perković za Sportklub.

Novi Beograd su ovog leta već pojačati srpski reprezentativci, Dušan Mandić, Nikola Jakšić, Strahinja i Viktor Rašović, Đorđe Vučinić, Radomir Drašović Duško i Gojko Pijetlović, kao i grčki reprezentativac Angelos Vlahopulos i brazilski golman Žoao Pedro.

2 komentara

  • Mislim da svakako oni koji su ovo tih ljudi svakogdnevno i pristustvuju njihovom razvoju ili stagnaciji imaju mnogo vise razloga da donesu odluku nego mi koji sve posmatramo na osnovu prethodnih desavanja

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.