Početna » Nacionalna selekcija » Vaterpolisti završili pripreme sa Amerikancima, od ponedeljka u Kranju

Vaterpolisti završili pripreme sa Amerikancima, od ponedeljka u Kranju

Reprezentacija pripreme 2021
(Foto: waterpoloserbia.org)

Vaterpolo reprezentacija Srbije završila je u Beogradu zajedničke pripreme sa selekcijom Sjedinjenih Američkih Država, koja je pre Beograda bila u Herceg Novom. Igrači će biti slobodni za vikend, a u ponedeljak putuju u staru bazu, Kranj, gde će se pripremati nedelju i po dana. Selektor Dejan Savić je skratio spisak i u Kranj neće putovati Petar Velkić i Nikola Lukić.

Na spisku su: Gojko Pijetlović, Branislav Mitrović, Lazar Dobožanov, Dimitrije Strajo Rističević, Milan Aleksić, Sava Rađelović, Nikola Jakšić, Radomir Drašović, Filip Filipović, Dušan Mandić, Viktor Rašović, Nikola Dedović, Andrija Prlainović, Strahinja Rašović, Stefan Mitrović, Gavril Subotić, Duško Pijetlović, Nemanja Vico, Đorđe Lazić, Đorđe Vučinić i Miloš Ćuk.

Radili smo planu. Koristilo je i nama i Amerikancima koji se pripremaju za završnicu Svetske lige. Sada je na redu boravak u staroj bazi u Kranju gde imamo odlične uslove za rad i to u svim segmentima od fizičke pripreme do tehničko-taktičke – rekao je selektor Dejan Savić.

Dodaj komentar

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.