Početna » Transferi » Ivović: Hvala Novom Beogradu na ponudi, ali ostajem u Pro Reku

Ivović: Hvala Novom Beogradu na ponudi, ali ostajem u Pro Reku

Aleksandar Ivović, Pro Reko
(Foto: facebook.com/proreccowaterpolo1913)

Crnogorski vaterpolista i kapiten Pro Reka, Aleksandar Ivović, odlučio je da produži ugovor sa italijanskim klubom, za koji će igrati i u naredne dve sezone. Kako je rekao u razgovoru za Sport Klub, razgovarao je sa Aleksandrom Šapićem i Vladimirom Vujasinovićem, zahvalio im se na ponudi i poželeo klubu sve najbolje u narednoj sezoni.

Ivović je u februaru proslavio 35. rođendan, a najveći deo karijere, u kojoj je nastupao još za Jadran i Jug, proveo je upravo u Pro Reku, čiji je danas kapiten.

Imao sam više nego korektne razgovore sa Vujasinovićem i Šapićem, koristim priliku da im se zahvalim na tome što su me imali u planovima za stvaranje izuzetno kvalitetnog tima, ali sam u dogovoru sa porodicom doneo odluku da produžim ugovor sa Pro Rekom i još dve godine ostanem u Italiji – naglasio je Aleksandar Ivović za Sport Klub i nastavio:

Novom Beogradu želim da ostvari sve ciljeve i ambicije koje ima u periodu koji sledi, ali u Reku se osećam kao kod kuće, već dugo sam ovde, pa sam iz tih razloga odlučio da ne menjam sredinu. Okrećem se obavezama koje slede, okrećem se borbi za titulu prvaka Evrope, a sa nestrpljenje čekam Olimpijske igre u Japanu. Još jednom hvala Novom Beogradu na zaista korektnim pregovorima.

Dodaj komentar

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.