Početna » Nacionalna selekcija » Savić: Amerikanci mogu da nam uzvrate gostoprimstvo na Havajima

Savić: Amerikanci mogu da nam uzvrate gostoprimstvo na Havajima

Dejan Savić
(Foto: Aleksandra Krupanič, VSS)

U Beogradu se u četvrtak završavaju petodnevne zajedničke pripreme Srbije i Sjedinjenih Američkih Država. Posle turnira u Podgorici, nekadašnji selektor Srbije, Dejan Udovičić, sa svojom ekipom je doputovao u Beograd.

Selektor srpskih vaterpolista Dejan Savić zadovoljan je što njegovi izabranici imaju priliku da treniraju sa selekcijom SAD, a Savić je u  svom stilu Amerikancima šaljivo poručio da očekuje isti tretman na Havajima.

Zajednički treninzi sa Amerikancima su postali tradicija, naša saradnja sa ekipom Dejana Udovičića traje već četiri ili pet godina i nadam se da će nam uskoro uzvratiti gostoprimstvo, recimo na Havajima – našalio se Savić.

Hvala na poseti ministru i ambasadoru. Posle korone i svega, mislim da su Amerikanci pre svega skupili hrabrost i pokazali izuzetnu želju da treniraju sa nama. Ta saradnja će da se nastavi u junu, kad krenu one prave pripreme za Olimpijske igre, a nadam se da će gostoprimstvo da vrate, recimo na Havajima – dodao je selektor.

Selektor Amerikanaca i nekadašnji strateg Srbije Dejan Udovičić takođe se zahvalio ministru Vanji Udovičiću i ambasadoru Godfriju na poseti.

Posebno hvala selektoru Srbije Dejanu Saviću i Vaterpolo savezu na dobrodošlici. Ovi treninzi su sjajni za nas, treća je nedelja da smo u Evropi, bili smo u Grčkoj, pa u Crnoj Gori, posle idemo za Hrtvatsku i Italiju. Nadam se da ćemo posle ovog rada izaći spremniji i još bolji – istakao je Dejan Udovičić.

Dodaj komentar

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.