Početna » Video » Podkast “Pod kapicom“: Aleksandar Šapić (VIDEO)

Podkast “Pod kapicom“: Aleksandar Šapić (VIDEO)

Novinari Sport Kluba, Pavle Živković i Marina Sekulić, ugostili su u sedmoj epizodi podkasta „Pod kapicom“ Aleksandra Šapića, jednog od najboljih vaterpolista svih vremena i najboljeg strelca naše reprezentacije, za koju je postigao 981 pogodak.

Šapić je karijeru završio pre 11 godina, ali je u poslednjih par godina ponovo uključen u ovaj sport, s obzirom da vodi Vaterpolo klub Novi Beograd 11. april, koji se ovog leta značajno pojačao i biće jedan od glavnih kandidata za domaće trofeje.

Trofejni vaterpolista i golgeter je na početku podkasta pričao o tome kako je počeo da trenira vaterpolo u Zvezdi. On je sa nepunih 14 godina prešao u Partizan, gde je igrao i za prvi tim, ali je odlučio da ponovo stavi na glavu crveno-belu kapicu. Kasnije je dugo igrao za Bečej, sa kojim je bio šampion Evrope, a potom je otišao u inostranstvo, gde je nastupao za Kamolji, Savonu i ruski Šturm, u kojem je završio karijeru.

Igrač koji je u 14 godina zaredom bio najbolji strelac Šampionata u kojem je nastupao govorio o interesantnim stvarima koje do sada nisu bile poznate, o suspenziji koju su Dejan Savić i on dobili 2003. godine, čuvenom finalu u Kranju, o tome kako je više puta odbijao ruski Šturm, a potom postao najplaćeniji vaterpolista svih vremena…

Dodaj komentar

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.