Nemanja Vico pozitivan na korona virus, prekinute sve aktivnosti reprezentacije

Nemanja Vico

(Foto: VSS / Marcel ter Bals)

Srpski vaterpolista, Nemanja Vico, pozitivan je na korona virus.

Vaterpolo savez Srbije objavio da je test brisom (PCR) kod reprezentativca Nemanje Vica pokazao je u četvrtak uveče pozitivan rezultat. Docent dr reprezentacije Ivan Marjanović istakao je da je Vico nekoliko dana imao temperaturu koja nije padala, kao i da su svi igrači preventivno testirani, a do rezultata će sve aktivnosti biti prekinute.

Pre dve nedelje smo testirali  Vica na antitela (serologija) zbog sumnjivog  kontakta i bio je negativan. Krajem prošle nedelje je dobio temperaturu koja nije padala tri dana.Ponovo je uradjen test i ponovo je rezultat bio negativan. Kako temeratura nije padala uradili smo pregled kod infektologa i test putem brisa u ponedeljak. Rezultat koji je stigao u četvrtak uveče je pokazao da je pozitivan. Medjutim u poslednja dva dana Vico nema temperaturu, dobro se oseća ali mora da bude u kućnoj izolaciji 14 dana.

Prekinute su sve aktivnosti reprezentacije. Svi igrači su danas preventivno testirani i VSS će o rezultatima obavestiti javnost.

You may also like...

5 Responses

 1. mira kaže:

  Ne razumem zašto se ovakve vesti objavljuju kao da je smak sveta? Očigledno je forsiranje straha od korone i držanje naroda u nekom neralnom stanju. Hoćemo li sad ceo život da se bojimo korone? Koliko će takvo stanje koštati psihe one labilne?
  Mlad momak, sportista, šta mu može jedan virus koji očigledno slabi!

 2. Mustafa kaže:

  Aferim Miro!!!

 1. 19/06/2020

  […] szerb nemzeti együttes csapatorvosa, Ivan Marjanovics a Vaterpolo vesti honlapnak elmondta, Vicót két héttel ezelőtt tesztelték először, mert fennállt a gyanú, hogy koronavírussal […]

 2. 20/06/2020

  […] szerb nemzeti együttes csapatorvosa, Ivan Marjanovics a Vaterpolo vesti honlapnak elmondta, Vicót két héttel ezelőtt tesztelték először, mert fennállt a gyanú, hogy koronavírussal […]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.