Saopštenje VK Stari Grad posle hitne sednice UO

VK Stari Grad

(Foto: www.vksg.org.rs)

Vaterpolo klub Stari Grad izdao je saopštenje.

Klub koji je u prethodnoj sezoni bio vicešampion Prve A lige Srbije i učesnik Super lige Srbije objavio je saopštenje posle hitno sazvane sednice Upravnog odbora kluba. Jedina tačka dnevnog reda bila je šteta pričinjena klubu u toku prethodne sezone od strane igrača iz Irana Hameda Malak Khanbanana, koji je bez odobrenja koristio mobilnu telefoniju van granica Republike Srbije i tako klubu sa Dorćola pričinio štetu veću od 300.000 dinara.

Klub je ovim saopštenjem želeo da skrene pažnju i drugim klubovima, kako bi obratili pažnju na igrače iz inostranstva, a posebno iz Irana.

„Na osnovu hitno sazvane sednice Upravnog odbora vaterpolo kluba “Stari Grad” dana 09.07.2019. sa jednom tačkom dnevnog reda:

1. Šteta pričinjena klubu za vreme trajanja sezone 2018/2019 od strane igrača iz Irana Hamed Malak Khanbanan, bez odobrenja koristeći mobilnu telefoniju van granica Republike Srbije. Iznos štete i računa mobilne telefonije iznosi EUR 2.620.

Upravni odbor Vaterpolo kluba “Stari Grad” jednoglasno donosi odluku o sledećem:

a) Ovlašćuje se Predsednik UO Kluba da iskoristi sve moguće resurse kako bi izvršio naplatu potraživanja od gore navedenog igrača,

b) Usled navedenog događaja, sa advokatskom kancelarijom proveri sve okolnosti prilikom pričinjene štete, kao i čvrste dokaze Telekoma Srbije da je šteta pričinjena na način prikazan kroz dobijeni izveštaj za mesec maj 2019-e godine,

v) svim detaljima ovog postupka, kao i štete prouzrokovane ovim postupkom obavesti nadležne instance: Vaterpolo savez Srbije, Vaterpolo savez Irana, Ministarstvo Inostranih Poslova, Ministarstvo Omladine i Sporta, Selektora vaterpolo reprezentacije Irana, kako bi pronašao adekvatno rešenje i izdejstvovao povraćaj gore navedenih sredstava,

g) vaterpolo klubove Srbije i regiona Balkana, kako bi izbegli ovakvu ili slične situacije prilikom angažovanja sportista iz Irana ili saradnje sa federacijom Irana“, navodi se u saopštenju kluba.

You may also like...

2 Responses

  1. ilke kaže:

    hahaha sad kad nisam umro.pa nama igra ligu i uči nas vaterpolu …IRANAC !!!! idite umrite odmah.!!!!!! sramota.trebao je da vam napravi račun da zatvorite klub.

    • Dragan kaže:

      Bravo Ilke za komentar, i ja isto kažem! Dok naša deca vredno treniraju i roditelji plaćaju članarine i ostale namete, oni sede na klupi (možda) a Iranac ??? (bez omalovažavanja) igra!!!??? Eeeeej Srbijo među šljivama…😫

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.