Stevanović odredio spisak juniora za pripreme u Kragujevcu

Vaterpolo SP za juniore, Srbija - Italija

(Foto: wpnews.eu)

Srpski juniori će se okupiti 10. juna u Kragujevcu.

Selektor juniorske vaterpolo reprezentacije Srbije, Uroš Stevanović, zajedno sa članovima stručnog štaba, Darkom Bilićem, Draganom Kozomorom i Markom Milinčićem, odredio je spisak od 23 igrača rođenih 1999. godine i kasnije, koji će se 10. juna u Kragujevcu okupiti na pripremama, gde će raditi zajedno sa selekcijom Kazahstana.

Na spisku su: Đorđe Vučinić (Šabac), Marko Ilić (Šabac), Pavle Gavrilović (Radnički), Nemanja Stanojević (Radnički), Jovan Tanasijević (Radnički), Matija Đorđević (Radnički), Kristian Šulc (Crvena zvezda), Vladimir Mišović (Crvena zvezda), Marko Radović (Crvena zvezda), Nikola Kovačević (Crvena zvezda), Lazar Vicković (Partizan), Milan Bulajić (Partizan), Andrej Barać (Partizan), Aleksa Nešić (Partizan), Aleksa Cvetković (Banjica), Arsenije Mitrović (Partizan), Stefan Branković (Partizan), Petar Jakšić (Banjica), Marko Banović (Banjica), Nikola Popović (Vojvodina), Žarko Vasin (Vojvodina), Uroš Marić (Vojvodina) i Marko Radulović (Vojvodina).

You may also like...

1 Response

  1. Milica kaže:

    Samo se pitam kako je moguće da makar neki igrač iz prvih pet iz A lige, nije zaslužio bar da ih pozovu na pripreme? Trebalo je da im se pruži prilika da pokažu i oni šta znaju pa na osnovu toga da se izaberu najbolji a ne da je uslov da te pozovu na pripreme ko ti je tata, mama, brat, itd. Da me ne shvatite pogrešno, veći deo ove dece je zasluženo ovde ali se nekako svake godine dešava ista stvar da moraju sa sobom da vuku i ove koji su tu po „službenoj dužnosti“ i na kraju su nam rezultati sve lošiji.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.