Početna » Transferi » Nemanja Stevanović napustio klupu AZC Alfena

Nemanja Stevanović napustio klupu AZC Alfena

Nemanja Stevanović, AZC Alfen
(Foto: azc-alphen.nl)

Srpski stručnjak više nije trener AZC Alfena.

Nemanja Stevanović je napustio holandski AZC Alfen, sa kojim je prošle sezone igrao Ligu šampiona i na kraju osvojio sva tri domaća trofeja. Razlog je, kako kaže, loša organizacija kluba. U timu je imao više srpskih igrača, a njegovi vaterpolisti se trenutno nalaze na prvom mestu na tabeli i očekuje ih finale Kupa Holandije.

Iako smo prošle sezone igrali Ligu šampiona i osvojili sva tri trofeja, mnoge tehničke kao i organizacijone stvari nisu funkcionisale na najbolji način. I pored toga trudio sam se da ekipa ne ispašta zbog toga. U trenutku kada odlazim, klub je prvi na tabeli a ujedno isčekuje odigravanje finala kupa Holandije. U svakom slučaju, više se nije moglo ovako, odlazim iz AZC Alfena i okrećem se novim izazovima, a klubu želim sve najbolje u nastavku oba takmičenja – rekao je Stevanović, koji je nominovan za trenera godine u Holandiji.

Stevanović je u dva navrata bio i pomoćni trener u Crvenoj zvezdi. Najpre na samom početku, kada je glavni trener bio Viktor Jelenić, a potom je pre dve godine u tandemu sa Aleksandrom Filipovićem predvodio crveno-bele.

Dodaj komentar

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.