Početna » Transferi » Nemanja Stevanović napustio klupu AZC Alfena

Nemanja Stevanović napustio klupu AZC Alfena

Nemanja Stevanović, AZC Alfen
(Foto: azc-alphen.nl)

Srpski stručnjak više nije trener AZC Alfena.

Nemanja Stevanović je napustio holandski AZC Alfen, sa kojim je prošle sezone igrao Ligu šampiona i na kraju osvojio sva tri domaća trofeja. Razlog je, kako kaže, loša organizacija kluba. U timu je imao više srpskih igrača, a njegovi vaterpolisti se trenutno nalaze na prvom mestu na tabeli i očekuje ih finale Kupa Holandije.

Iako smo prošle sezone igrali Ligu šampiona i osvojili sva tri trofeja, mnoge tehničke kao i organizacijone stvari nisu funkcionisale na najbolji način. I pored toga trudio sam se da ekipa ne ispašta zbog toga. U trenutku kada odlazim, klub je prvi na tabeli a ujedno isčekuje odigravanje finala kupa Holandije. U svakom slučaju, više se nije moglo ovako, odlazim iz AZC Alfena i okrećem se novim izazovima, a klubu želim sve najbolje u nastavku oba takmičenja – rekao je Stevanović, koji je nominovan za trenera godine u Holandiji.

Stevanović je u dva navrata bio i pomoćni trener u Crvenoj zvezdi. Najpre na samom početku, kada je glavni trener bio Viktor Jelenić, a potom je pre dve godine u tandemu sa Aleksandrom Filipovićem predvodio crveno-bele.

Vaterpolo vesti WebShop

Dodaj komentar

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Baner mornarska

Proizvodi

Proizvodi

Baner Srbija gace