Savić odredio igrače za Svetski kup u Berlinu

Srpski vaterpolisti, Svetski kup 2018.

(Foto: waterpoloserbia.org)

Poznat je sastav vaterpolo reprezentacije Srbije za Svetski kup.

U Berlinu se od 11. do 16. septembra igra Svetski kup, a podmlađena vaterpolo reprezentacija Srbije brani zlato, koje je osvojila pre četiri godine. Selektor Dejan Savić danas je odredio spisak igrača za to takmičenje. Srbija je u grupi sa Južnom Afrikom, SAD i Hrvatskom, a direktan prenos svih mečeve biće na kanalima Sport kluba. Opširnije o tome čitajte ovde.

U sastavu su: Dimitrije Rističević, Lazar Dobožanov, Dušan Mandić, Nikola Jakšić, Viktor i Strahinja Rašović, Radomir Drašović, Sava Ranđelović, Nemanja Vico, Đorđe Lazić, Ognjen Stojanović, Mateja Asanović i Gavril Subotić.

Pored Savića u stručnom timu su treneri Stefan Ćirić i Žarko Petrović, lekar dr Ivan Marjanović, kondicioni trener Radoje Avramović, fizioterapeut Marko Jović. Takmičenje će pratiti operativni direktor Đorđe Đorđević a sudija je Vojin Putniković.

Glavni cilj je polufinale. Želimo da vidimo tim čiji će neki igrači biti u Tokiju a drugi su kandidati za 2024. Naravno, tradicija obavezuje i ako se ukaže šansa za medalju pokušaćemo da je osvojimo – kaže selektor Dejan Savić.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.