Početna » Nacionalna selekcija » Srpski juniori šesti na Evropskom prvenstvu

Srpski juniori šesti na Evropskom prvenstvu

Vaterpolo reprezentacije Srbije 1999.
(Foto: waterpoloserbia.org)

Juniorska reprezentacija Srbije zauzela je šesto mesto na Evropskom prvenstvu u Minsku.

Srpski vaterpolisti rođeni 1999. godine i kasnije, koje predvodi selektor Miloš Ćirić, u borbi za peto mesto izgubili su od Italije rezultatom 8:4 (2:2, 1:1, 4:1, 1:0). Srbija je posle tri pobede u grupnoj fazi u četvrtfinalu poražena od Španije posle peteraca. U borbi za plasman od 5. do 8. mesta srpski igrači su pobedili Mađarsku, a danas su izgubili od Italije.

Egal borba vodila se u prvom poluvremenu posle kojeg je bilo 3:3. Međutim, Italijani su u trećem delu meča napravili lepu prednost, koju su održavali do kraja.

Srbija je igrala u sastavu: Popović, Smiljević, Barać, Nešić, Kikaleišvili, Vasin, Vučinić 3, Tomić, Vićković 1, Vujović, Andrin, Timotijević, Bulajić. Savezni trener: Miloš Ćirić.

2 komentara

  • С обзиром да ове младе играче воде разни Ћирићи и Стефановићи никада до медаље иако имају квалитет.То по хитно треба мјењати.Ћирић је рекордер са Партизаном прошле године није забиљежио нити једну побједу у Лиги шампиона!!!!

  • Milane potsecas me na Kosturnicu…nisi obaveste,a i iz tvog komentara se vidi da si velika Vaterpolo NEZNALICA…blago receno.
    Partizan je vodio Stefan Curica,a Juniorsku reprezentaciju Milos Ciric….a momci su pokazali sta i koliko mogu u ovom momentu.

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Baner Srbija gace

Proizvodi

Proizvodi

Baner Srbija gace