Početna » Transferi » Partizan misli na budućnost: 14 igrača potpisalo ugovor!

Partizan misli na budućnost: 14 igrača potpisalo ugovor!

Vaterpolisti Partizana, ugovori
(Foto: waterpolopartizan.rs)

Vaterpolo klub Partizan u teškim vremenima za srpski klupski vaterpolo razmišlja o budućnosti.

Srpski šampion, koji već godinama osvaja domaće trofeje i predstavlja Srbiju u Ligi šampiona, danas je potpisao ugovore sa 14 igrača. Naime, igrači rođeni 2000. i 2001. godine, koji trenutno igraju za Banjicu a u narednim sezonama će biti okosnica prvog tima, potpisali su četvorogodišnje ugovore sa Partizanom, a ugovor je dobio i perspektivni reprezentativac Holandije.

Ugovore su potpisali: Andrej Barać, Milan Bulajić, Aleksa Cvetković, Branko Kujović, Aleksa Nešić, Miloš Radić, Petar Smiljević, Aleksandar Timotijević, Marko Banović, Stefan Branković, Arsenije Mitrović, Petar Jakšić, Vasilije Petrović i mladi reprezentativac Holandije Bilak Gdamlsije.

Potpisivanjem ugovora sa momcima koji su u svojoj kategoriji među najboljima u Srbiji održavamo kontinuitet rada i politike kluba, oslanjajući na našu “decu”, na vaterpoliste koji su ponikli Partizanovoj školi i koji su budućnost srpskog vaterpola. Na ovaj način revalorizujemo njihov i rad kluba u poslednjih desetak godina, od kad su momci počeli da se bave vaterpolom. Pokazali su veliki potencijal, ali naravno, od njih ne očekujemo da odmah postižu vrhunske rezultate, svakome treba vremena da bi se oformio na pravi način. Sigurno će biti još prilika da se o njima mnogo piše i priča – rekao je predsednik crno-belih, ALeksandar Šoštar.

Stefan Ćirić, trener prvog tima Partizana, je dodao su igrači s kojima su potpisani ugovor kvalitet dokazali i u mlađim kategorijama reprezentacije.

Naši igrači i njihovi roditelji imaju poverenje u Partizan, kao što mi verujemo da i naš klub i vaterpolo reprezentacija Srbija može da računa na njih u budućnosti. Drago mi je da potpisujemo ugovore sa celom vrlo talentovanom generacijom. Siguran sam da ćemo nastaviti trend vezivanja perspektivnih igrača na duži period. Poslednjih godina bilo je primera da igrači prerano odu iz Partizana i potom nisu uspeli da razviju svoj potencijal, nadam se da se to neće ponoviti. Verujem da ove momke za Partizan vezuju pre svega sportski motiv i želja da kroz veliki rad dođu do vrhunskih rezultata.

Marko Bašić, trener Banjice ,koja je već godinama odskočna daska za prvi tim Partizana, istakao je:

Ponosan sam na ove momke. Do prvog tima u Partizanu se oduvek dolazilo kroz strogu selekciju, jer nama je cilj formiranje vrhunskih igrača kako za klub tako i za reprezenetaciju Srbije. Želim im da nastave putem koji su išli do sada i da dođu do konačnog cilja -velikih uspeha sa Partizanom i nacionalnim timom.

Keel kupaće gaće

Dodaj komentar

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.