Početna » Nacionalna selekcija » Komen kup za igrače do 17 godina u Nikšiću

Komen kup za igrače do 17 godina u Nikšiću

Vaterpolo reprezentacija 2000-2001
(Foto: waterpoloserbia.org)

Srpski vaterpolisti rođeni 2000. godine i mlađi učestvovaće na Komen kupu u Nikšiću.

Vaterpolo reprezentacija Srbije do 17 godina priprema se za Evropsko prvenstvo, koje se održava na Malti u septembru, a sklopu priprema učestvovaće na Komen kupu u Nikšiću. Turnir tradicionalno okuplja zemlje Mediterana, ali je otvoren i za druge zainteresovane ekipu, a ove godine će ih biti 12, podeljene u četiri grupe. Turnir traje od četvrtka do nedelje, a Srbija je u grupi sa Nemačkom i Rusijom.

U prvom kolu Srbija se igra sa Nemačkom u četvrtak od 16 sati i 30 minuta. U petak od devet sati ujutru protivnik će biti Rusija. U subotu su na programu polufinalni susretu, a dan kasnije se igra za plasman.

Sastavi grupa, „A“: Italija, Crna Gora, Rumunija, „B“: Srbija, Rusija, Nemačka, „C“: Hrvatska, Mađarska, Australija, „D“ : Grčka, Španija, Francuska.

Selektor Goran Rađenović vodi sledeće igrače: Milan Bulajić, Branko Kujević, Miloš Radić, Marko Ilić, Žarko Vasin, Đorđe Žeželj, Aleksa Cvetković, Petar Smiljević, Aleksandar Timotijević, Marko Radović, Stefan Branković, Vladimir Mišović, Kristijan Šulc, Andrej Barać, Vukašin Ganić i Arsenije Mitrović.

Pored Rađenovića u stručnom štabu su Vladimir Cukić i Slobodan Stanković kao treneri, sudija je Vuk Milović, tim menadžer Goran Čanković.

Dodaj komentar

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.