Početna » Domaća takmičenja » Održana promocija Savića: Zagorčavam sebi život

Održana promocija Savića: Zagorčavam sebi život

Promocija Dejana Savića
(Foto: Vaterpolo vesti)

U prostorijama SD Crvena zvezda, danas je održana promocija Dejana Savića.

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije posle dve godine vratio se u klub sa kojim je osvojio dve duple krune, Ligu šampiona i Superkup Evrope. Na konferenciji su, pored Savića, govorili predsednik Crvene zvezde, Viktor Jelenić i direktor kluba, Igor Milojević. Crveno-beli su pričali i o pojačanjima, a o tome čitajte ovde.

U mladosti sam voleo da zagorčavam život roditeljima, a sada sebi, očigledno – našalio se Savić na početku i dodao:

Povratak se tiče mojih emocija i istine, da bih vratio osećaj. Bazen je moj život, a ovo je nešto što je dobro za vaterpolo. Kada smo se dogovarali da se posvetim reprezentaciji jedini uslov za povratak bila je moja emotivna stabilnost. Što se tiče plana i programa ne mogu ništa da kažem. U vaterpolu se ne zna od danas do sutra, takav nam je sport.

Osvrnuo se Savić i na prošlogodišnju izjavu.

Pripremajući se za ovu konferenciju za medije naišao cam na jednu svoju izjavu. Rekao sam da će olimpijska medalja skupo da nas košta, što je ispalo tačno.

Direktor crveno-belih Viktor Jelenić je poželeo dobrodošlicu Saviću i naglasio da Zvezda Saviću još nije isplatila staro dugovanje.

Nama je čast što se Deki vratio, a mnogi bi se zapanjili da koliko je radio u Zvezdi. Kada je odlazio znali smo da će preuzeti reprezentaciju Srbije. Savić je mogao da ode bilo gde a svetu, ali je došao u Zvezdu. Nama su potrebni jaki klubovi, u ovom trenutku ih ima malo – rekao je Jelenić, koji je dodao da je klub na iznajmljivanje bazena u prethodnom periodu potrošio 75 miliona dinara.

Mi smo plaćali pune cene, plus kamate. Osvojili smo Ligu šampiona sa 550.000 evra, što je najminimalniji budžet u istoriji.

Jelenić je otkrio koliko sada Zvezda duguje.

Trenutno dugujemo 180.000 evra. Mogli smo da osvojimo ponovo sve i da dugujemo 500.000 evra i prevarimo igrače.

Dodaj komentar

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.