Početna » Evrokupovi » Vaterpolo Liga šampiona: FAJNAL-SIKS (UŽIVO)

Vaterpolo Liga šampiona: FAJNAL-SIKS (UŽIVO)

Vaterpolo Liga šampiona
(Foto: facebook.com/www.len.eu)

Vaterpolo Liga šampiona ulazi u samu završnicu, a ljubitelji vaterpola će, kao i prethodnih sezona, moći uživo putem live stream-a da prate prenos fajnal-siksa.

U Budimpešti će od 25. do 27. maja, u novoigrađenoj Dunav areni, igrati Pro Reko, Breša, Solnok, Eger, Jug i Olimpijakos. Najpre će se u četvrtfinalnim duelima sastati Olimpijakos i Jug (19č), odnosno Eger i Breša (20:30č). Dan kasnije pobednici tih duela za finale će igrati sa Pro Rekom i Solnokom. Finale je na programu u subotu od 16 sati i 45 minuta.

 

 

3 komentara

  • U neka dobra vremena u završnici smo gledali naše klubove i očekivali da budu najbolji , a sad ih nema ni na vidiku . Ako se nešto ne promeni , srpska dominacija svetskim vaterpolom neće još dugo trajati .

    • Obzirom da je vaterpolo sport u kome vladaju frikovi koji se u njega razumeju ko Marica u krivaka, pa menjaju pravila dvaput godišnje , ni sam vaterpolo neće dugo trajati!

  • A gde smo mi ? Gledamo poznata lica , a naših klubova nigde ? Ne beše davno , Zvezda je vojevala bitku sa Jugom i izašla kao pobednik . Tuga !

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Baner Srbija gace

Proizvodi

Proizvodi

Baner Srbija gace