Početna » Nacionalna selekcija » ŠAMPIONI ODUŠEVLJENI USLOVIMA U KRANJU: Momci su puni entuzijazma

ŠAMPIONI ODUŠEVLJENI USLOVIMA U KRANJU: Momci su puni entuzijazma

(Foto: waterpoloserbia.org)
(Foto: waterpoloserbia.org)

Srpski vaterpolisti privode kraju prvi deo priprema za Olimpijske igre. Evropski i svetski šampioni već nedelju dana naporno treniraju u Kranju, a u Sloveniji će boraviti do nedelje. Selektor Dejan Savić poveo je na pripreme 18 igrača, a najvažnije je da svi budu zdravi.

 

Završili smo prvi, ali fizički najnaporniji deo priprema. Uslovi u Kranju su, kao i uvek, izvanredni i svaki put kad dođemo to izgleda još bolje. Zaista, od Kranja i hotela “Brdo” ne možemo da poželimo bolje mesto za ovaj deo priprema – rekao je Filip Filipović, a prenosi njegov zvanični sajt.

Svi momci u ekipi, od najmlađeg do najstarijeg, puni su entuzijazma i od prvog dana priprema “gazimo” kao da je poslednji.

Igrači su u sredu imali slobodan dan, koji su iskoristili za odmor. Predstavnici kluba Triglav su vaterpolistima organizovali odlazak na brdo Jošt nad Kranjem, a tamo su se sreli sa nekadašnjim fudbalskim reprezentativcem Srbije, Dejanom Stankovićem.

Imali smo čast da nas poseti proslavljeni as i veliki čovek, bivši sportista, Deki Stanković. Mnogo znači kada je u vašem okruženju takva legenda i ikona srpskog sporta.

Vaterpolisti se u nedelju vraćaju u Beograd, u utorak na bazenu na Košutnjaku treniraju sa selekcijom Brazila, a u sredu se putuje u Bor, gde se od 14. do 17. jula igra veliki turnir.

Izvor: ffilip10.com

Dodaj komentar

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.