Savić odredio 15 igrača za finalni turnir Svetske lige

(Foto: waterpoloserbia.org)

(Foto: waterpoloserbia.org)

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije, Dejan Savić, odredio je 15 igrača koji će igrati na finalnom turniru Svetske lige u kineskom gradu Huidžuu od 21. do 26. juna. Srbija je u grupi sa selekcijama Brazila, Sjedinjenih Američkih Država i Kine. Od ranije je poznato da u Kini neće igrati Dušan Mandić i Slobodan Nikić.

Na spisku su: G. Pijetlović, B. Mitrović, Filipović, Gocić, V. Rašović, Aleksić, Jakšić, Ranđelović, S. Mitrović, S. Rašović, Ćuk, Prlainović, Subotić, D. Pijetlović i Ubović.

Zbog poznatih razloga ne računamo na Nikića i Mandića koji bi trebalo da nam se priključe po povratku iz Kine. Ove godine FINA je odredila da u svakom meču ekipa bude od 13 igrača koji mogu da se tokom turnira menjaju sa još dvojicom. Rekao sam i ranije da su nama treninzi u prvom planu a susreti će nam poslužiti da vidimo u kakvom smo stanju – rekao je selektor Dejan Savić za zvanični sajt saveza.

Srbija je u grupi sa Brazilom, Kinom i SAD dok su u drugoj grupi Grčka, Italija, Australija i Japan.

You may also like...

1 Response

  1. mira kaže:

    Rašovići su svojim ponašanjem i time što su vrhunski vaterpolisti odavno zaslužili da se nađu u reprezentaciji . Mislim da svoj vrhunac još nisu dostigli i da to tek sledi .
    Iskrene čestitke , sa željom da odu u Rio i tamo zablistaju punim sjajem .

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.