Početna » Nacionalna selekcija » Gojković odabrao igrače za meč sa Srbijom

Gojković odabrao igrače za meč sa Srbijom

(Foto: David Damnjanović, Vaterpolo vesti)
(Foto: David Damnjanović, Vaterpolo vesti)

Selektor vaterpolo reprezentacije Crne Gore, Vladimir Gojković, odabrao je 13 igrača za duel protiv Srbije, u okviru šestog kola Svetske lige. Taj meč igra se 10. maja u Banja Luci, a Srbija je još ranije obezbedila plasman na finalni turnir, koji se igra u Kini. Crna Gora je druga u grupi i izgubila je šansu da se nađe na fajnal-ejtu.

Gojković ne može računa na Predraga Jokića, Mlađana Janovića i Aleksandra Radovića, a zanimljivo je da se u reprezentaciju vratio vaterpolista Crvene zvezde, Dragan Drašković.

Na spisku Vladimira Gojkovića su: Dejan Lazović, Draško Brguljan, Vjekoslav Pasković, Antonio Petrović, Darko Brguljan, Stefan Vidović, Bogdan Đurđić, Uroš Čučković, Aleksandar Ivović, Nikola Vukčević, Filip Klikovac, Dragan Drašković i Miloš Šćepanović.

Ovo su igrači na koje možemo da računamo u ovom momentu, s obzirom na obaveze u klubovima. Neki naši reprezentativci igraju u zemljama koje se nisu plasirale u Rio na Olimpijske igre i promenjeni su termini nacionalnih šampionata. Stavili su da se neke utakmice igraju kada i naša utakmica sa Srbijom, tako da ne možemo da računamo na Jokića, Radovića i Mlađana Janovića. Ali, to je to što imamo, nemamo preveliki izbor igrača. Meč je izuzetno težak, protiv najjačeg mogućeg protivnika. Uvek nosi neki poseban naboj. Biće to jedan pravi test za nas, a i napravićemo sliku onoga šta treba da radimo u narednom periodu – kazao je selektor Gojković, a prenosi sajt vijesti.me

Selektor Srbije, Dejan Savić, spisak igrača za ovaj duel objavio je u sredu.

Dodaj komentar

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.