Početna » Nacionalna selekcija » Vaterpolisti se družili sa navijačima u Novom Sadu

Vaterpolisti se družili sa navijačima u Novom Sadu

(Foto: Goran Sivački, Mondo)
(Foto: Goran Sivački, Mondo)

Vaterpolo reprezentativci Srbije započeli su „MTS turneju šampiona“ večeras u Novom Sadu. Danas su se u MTS poslovnici sa navijačima družili Duško i Gojko Pijetlović, Branislav Mitrović i Miloš Ćuk, igrači koji su ponikli u Vojvodini iz Novog Sada. Jedna od dama koja se zatekla u poslovnici izrazila je želju da potpiše mts postpaid ugovor baš sa reprezentativcem Gojkom Pijetlovićem, koji je novi „izazov“ prihvatio sa zadovoljstvom, prenosi Mondo.

– Poseta mts poslovnici u Novom Sadu je start ‘MTS turneju šampiona’, ali i naš prvi korak ka Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru. Pred nama je veliki izazov, jer vaterpolo reprezentacija Srbije godinama unazad ostvaruje zavidne rezultate na svim prvenstvima i osvajanje medalje se od nas očekuje. Koristim priliku da se zahvalim generalnom sponzoru kompaniji Telekom Srbija, koja nas prati i podržava dugi niz godina – izjavio je sjajni reprezentativni golman Gojko Pijetlović.

Pored novog iskustva koje su imali u ulozi agenata prodaje, zlatni momci privukli su veliku pažnju brojnih posetilaca koji su, tom prilikom, mogli da porazgovaraju sa našim evropskim i svetskim šampionima. Dobro raspoloženi i pričljivi srpski vaterpolisti podelili su veliki broj autograma, slikali se sa korisnicima i šalili da, nakon što okače kapice o klin, uvek mogu da dođu u mts i budu agenti prodaje, prenosi Mondo.

Dodaj komentar

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.