Početna » Domaća takmičenja » Silno pojačana Zvezda u Kragujevcu, Partizan protiv Vojvodine

Silno pojačana Zvezda u Kragujevcu, Partizan protiv Vojvodine

(Foto: Branislav T. Stojanović)
(Foto: Branislav T. Stojanović)

U petak se nastavlja takmičenje u Regionalnoj ligi, a zanimljivo će biti u Kragujevcu, gde će od 20 časova i 15 minuta silno pojačana Crvena zvezda igrati protiv Radničkog. Crveno-beli su tokom pauze doveli čak sedam pojačanja i u nastavku sezone će sigurno biti konkurentniji, kako u regionalnom takmičenju, tako i u domaćem prvenstvu. Aktuelni šampion Srbije od 19 sati i 30 minuta gostovaće Vojvodini u Novom Sadu, a u preostala tri meča 11. kola sastaće se Primorje – Mladost (19č), Mornar – Jug (19č) i POŠK – Jadran (20:30č).

Crvena zvezda je u poslednjim danima prošle godine potpisala ugovore sa čak sedmoricom igrača, pa će trener Risto Maljković do kraja sezoni moći da računa na Branka Pekovića, Filipa Kljajevića, Borisa Popovića, Srđana Aksentijevića, Ivana Rackova, Dragana Draškovića i Stefana Ilića.

Nekadašnji reprezentativni centar Srbije, iskusni 36-godišnji Branko Peković, u Zvezdu stiže iz Astane. Povremeni reprezentivac Crne Gore Dragan Drašković napunio je 28 godina, a prošle sezone nastupao je za Jadran. Letos je napustio Herceg Novi i preselio se u Gruziju, gde je igrao za Lokomotivu, baš kao i Filip Kljajević i Srđan Aksentijević. Boris Popović i Ivan Rackov u Zvezdu stižu iz Šapca, dok najmlađi od sedam pojačanja, Stefan Ilić, dolazi iz ekipe Starog grada.

Dubrovački Jug je prvi na tabeli sa svih devet pobeda, dok Primorje ima trijumf manje. Jadran je na trećoj poziciji sa 21 bodom, dok Partizan i Mornar imaju po 16. Slede POŠK sa sedam, Zvezda sa šest, Vojvodina sa tri i Radnički sa samo dva boda.

Dodaj komentar

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Baner Srbija gace

Proizvodi

Proizvodi

Baner Srbija gace