Početna » EP, Beograd 2016 » Navijači dočekali srebrne “ajkule”: Bili smo bolji od Srbije

Navijači dočekali srebrne „ajkule“: Bili smo bolji od Srbije

(Foto: radiodux.me)
(Foto: radiodux.me)

Vaterpolisti Crne Gore osvojili su srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu u Beogradu i, što je mnogo važnije za njih, plasirali se na Olimpijske igre u Riju. Igrači su jutros stigli u Tivat, a na aerodromu ih je, uz pesmu, barjake i baklje, dočekalo nekoliko stotina navijača. Kao i juče posle poraza u finalu, vaterpolisti Crne Gore nisu bili mnogo raspoloženi, pošto misle da su zaslužili pobedu, a da su sudije uticale na krajnji rezultat.

Nikola Janović i njegov brat Mlađan ponovili su da je suđenje bilo nekorektno, ali da je ovo ipak istorijski uspeh i da se Crna Gora vratila u svetski vrh.

Selektor Gojković već razmišlja o budućnosti.

Postoji žal, kad izgubite tesno finale. Izgubili smo u čudnim okolnostima, mislim da smo bili bolji od Srbije. Najbitnije je ipak da smo se vratili na veliku scenu, to nam daje satisfakciju. Pobedili smo dve velike ekipe i jedini smo parirali Srbiji u poslednje dve godine. Uverili smo se da možemo, ovaj put nismo bili favoriti gotovo ni u jednom meču, sada ćemo opet biti. Ipak ako ne danas, onda već sutra moramo početi da razmišljamo o budućnosti – rekao je Gojković za radiodux.me i dodao:

Treba da napravimo bazen u Podgorici, da se završi onaj u Nikšiću. Veći deo reprezentacije će verovatno u penziju nakon leta, a nemamo dovoljan broj mladih igrača. Neki su pokazali u ovim pripremama da su blizu A tima, neke ćemo gurnuti u prvi plan tokom leta, ali važno je da se baza proširi, jer nije lako napraviti selekciju iz tri mala grada – zaključio je Gojković.

4 komentara

  • Jete kao i u LOndonu i inače…funjare cnogoske bedne ….vi i ne igrate vaterpolo nego se vete kao i svi sa kamenjara…..JA VEĆE BEDE NISAM VIDEO….ali polako …u riju ni do polufinala nećete stići a iako stignete proćićete gore od Hrvata vaše mile braće….

  • Nestalo kimte da se kupi titula kao onda kada vam je MIlo kupio u Malagi …za dan državnosti banana republjik….

  • A vama ni Arena ni 10000 ljudi ne pomaze…trtttttt. Kad ste morali da kradete…kako je to mocno…trtttt

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.